• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συμφώνησαν Ducati-Batta
Με δίδυμο τους Checa και Ayrton Badovini!
Νέα 11/11/2012 - 19:36

Όπως ήταν αναμενόμενο, κάτι για το οποίο σας είχαμε ήδη προϊδεάσει από την προηγούμενη εβδομάδα, η Ducati ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία της με τον Francis Batta, ώστε να συμμετάσχει η Alstare-Ducati για τα επόμενα δυο χρόνια, στο Πρωτάθλημα SBK! Η μεγαλύτερη έκπληξη αποτελεί το δεύτερο όνομα του αναβάτη, με τον Badovini να είναι ο τυχερός και τον Guintoli – τον οποίο ο ίδιος ο Batta είχε δηλώσει ότι ήθελε πάνω στην 1199 Panigale – να οδεύει μάλλον προς αντικατάσταση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Max Biaggi.

 

Η νέα ομάδα θα κάνει τις πρώτες της δοκιμές από 14 ως 15 Νοεμβρίου στην Aragon και μετά στη Jerez από τις 28 ως το τέλος του μήνα.

 

«Στη Ducati είμαστε πολύ χαρούμενοι και σίγουροι γι’ αυτήν τη συμφωνία», υπογράμμισε ο Ernesto Marinelli, Διευθυντής του Superbike Τμήματος της ιταλικής εταιρείας. «Ο επαγγελματισμός, το πάθος και ο αθλητικός χαρακτήρας του Francis Batta και των συνεργατών του, μαζί με τη δομή που τους διέπει, η οποία θέτει τα στάνταρ όσον αφορά στον εξοπλισμό και στην οργάνωση, αποτελούν ουσιώδη στοιχεία των μελλοντικών μας σχεδίων. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα την κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!»

 

Όσο για τον Batta, ήταν εμφανώς ενθουσιασμένος με την καινούργια προοπτική να συνεργαστεί για τα επόμενα δυο χρόνια με την Ducati. «Για μένα είναι απλά τέλειο που έχω την ευκαιρία να βρεθώ και πάλι στην οικογένεια της Ducati. Μαζί ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί στο παρελθόν (σ.σ. από το 1995 ως το 1997 κράτησε η συνεργασία τους με εξαιρετικά αποτελέσματα) και η Ducati παραμένει και σήμερα το σημείο αναφοράς για εμένα. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση, τόσο για εμένα όσο και για την ομάδα μου, και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να κάνουμε αυτήν τη συνεργασία επιτυχημένη…»

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Νίκη Pedrosa σε δραματικό αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Χωρίζουν San Carlo και Gresini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα