• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χωρίζουν San Carlo και Gresini
Με “βαριά καρδιά” έγινε η ανακοίνωση
Νέα 11/11/2012 - 18:08

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς στη Βαλένθια, ο οποίος ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες, σηματοδότησε παράλληλα και το διαζύγιο San Carlo με τον Gresini. Η San Carlo υποστηρίζει την ομάδα του Gresini εδώ και 7 χρόνια, ενώ φέτος ήταν κύριος χορηγός και στη νέα ομάδα της Moto3.

 

«Αυτή είναι μια ανακοίνωση που κάνουμε με βαριά καρδιά διότι όλα αυτά τα χρόνια – μαζί με την San Carlo – δημιουργήσαμε μια σπουδαία ομάδα με φανταστικές στιγμές αλλά και μεγάλες τραγωδίες, όπως ο θάνατος του Marco», σχολίασε ο Fausto Gresini και συνέχισε τονίζοντας: «Η απίστευτη υποστήριξη και η ενέργεια του Προέδρου της San Carlo, Alberto Vitaloni, αποτελούσε τη ραχοκοκαλιά του σχεδίου μας, για το οποίο θα είμαι παντοτινά υπερήφανος. Οι από καρδιάς ευχαριστίες μου στον Alberto Vitaloni που έκανε δυνατή αυτή τη συγκλονιστική εμπειρία!»

 

Από την πλευρά του ο Vitaloni πρόσθεσε: «Ήμασταν μέρος του σχεδίου που έφερε μεγάλες χαρές και βαθιές λύπες. Η απώλεια ενός ανθρώπου σαν τον Marco, ο οποίος ήταν περισσότερο φίλος παρά αναβάτης, μας έφερε μεγάλη δυστυχία. Θέλω να ευχαριστήσω τον Fausto και τους συνεργάτες του. Ήταν τιμή μου να συνεργάζομαι μαζί σου και το χρόνο που περάσαμε μαζί θα το θυμάμαι πάντα ως κάτι πολύτιμο». Ο Bautista, ο οποίος πήρε την 5η θέση στο Πρωτάθλημα φέτος, ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο με την ομάδα του Gresini, ενώ ο Pirro – όπως είναι ήδη γνωστό – θα αλλάξει σε δοκιμαστής της Ducati του χρόνου. Αντικαταστάτης για την χορηγία της ομάδας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα.

 

Επόμενο άρθρο »

Συμφώνησαν Ducati-Batta

« Προηγούμενο άρθρο

Βαλένθια Moto2: Απόλυτος κυρίαρχος ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα