• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ως συνήθως…
Για μια ακόμη φορά πρωταγωνιστής ο καιρός
Νέα 09/11/2012 - 18:41

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς ήταν – για μια ακόμη φορά φέτος – σε μεικτές συνθήκες, κάτι που ανάγκασε αρκετά από τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας να απέχουν της απογευματινής διαδικασίας, μιας και ήταν αδύνατη η οποιαδήποτε συγκέντρωση πολύτιμων πληροφοριών. Το πρωί – σε βρεγμένη πίστα – ο Lorenzo πήρε μια πρώτη γεύση της καινούργιας ασφάλτου και κατάφερε να ολοκληρώσει στην τρίτη θέση, ενώ το απόγευμα, στις μεικτές συνθήκες, δεν βγήκε καθόλου…

 

«Ως συνήθως και για πολλοστή φορά φέτος, είχαμε μια εύκολη Παρασκευή χωρίς να κουραστούμε στην προπόνηση», τόνισε, στις σύντομες δηλώσεις του ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής. «Το πρωί κάναμε μερικούς γύρους, αλλά το απόγευμα – δεδομένης της κατάστασης – αποφασίσαμε να μην πάρουμε ρίσκο. Η άσφαλτος είναι καινούργια και χρειαζόμαστε χρόνο για να την δοκιμάσουμε, ειδικά στο στεγνό…»

 

Από την πλευρά του ο Nakasuga - αντικαθιστά τον Spies αυτό το Σ/Κ -  είχε μια πτώση που μείωσε ακόμα περισσότερο τον χρόνο του μέσα στην πίστα. «Σήμερα τα πράγματα ήταν παράξενα με τις μεικτές συνθήκες. Είχα μια πτώση το πρωί και λυπάμαι πολύ για την έξτρα δουλειά που έκαναν οι μηχανικοί μου για να την επισκευάσουν. Ήμουν αγχωμένος, αλλά τώρα είμαι πιο ήρεμος και ελπίζω να παραμείνω έτσι για το Σ/Κ. Πέρυσι είχα τερματίσει 6ος στον αγώνα εδώ και ελπίζω φέτος να τα πάω καλύτερα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Ο Θανάσης Σίσσης μένει στην ΚΤΜ

« Προηγούμενο άρθρο

Βαλένθια Moto3: Με σλικ 1ος ο McPhee στις ΕΔ2

Χορηγοί