• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Ο Θανάσης Σίσσης μένει στην ΚΤΜ
Έχει ήδη υπογράψει, αλλά η επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει
Νέα 09/11/2012 - 19:07

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Βρεθήκαμε λίγο πριν τις ΕΔ2 της Moto3 με τον Θανάση Σίσση, τον Ελληνο-Αυστραλό οδηγό που πήρε το πρώτο του βάθρο στο Philip Island. Φυσικά η πρώτη συζήτηση πήγε στον αγώνα εκείνο και τα συναισθήματα μετά, με τον Θανάση να δηλώνει πολύ καλά και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Η ερώτηση που μας έκαιγε ήταν για το αν θα συνεχίζει στην εργοστασιακή ομάδα της ΚΤΜ Ajo. O Aki Ajo είχε δηλώσει το καλοκαίρι ότι ήθελε τον Θανάση και την επόμενη χρονιά στην ομάδα, αλλά οι φήμες έλεγαν για τον Salom, τον Khairuddin και τελευταία για τον Vinales, ενώ πάντα ήταν γνωστό ότι η ΚΤΜ ήθελε τον νικητή του Rookies Cup στην εργοστασιακή ομάδα.

O Alt που κέρδισε φέτος (τo Cup), πήγε τελικά σε Γερμανική ομάδα, ο Salom ήδη υπέγραψε με τον Ajo και ο Khairuddin έρχεται!

Ο Θανάσης όμως έχει ήδη υπογράψει πριν από τους δύο αυτούς οδηγούς, αλλά προφανώς για λόγους τακτικής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε ακόμη. Έτσι για όλους τους οπαδούς του στη χώρα μας, είναι πολύ θετικό το ότι παραμένει στην ίδια ομάδα, την οποία ξέρει καλά, θα έχει τον ίδιο μηχανικό και θα έχει και την εμπειρία και τη γνώση όλων των πιστών.

Ένας οδηγός που αποδείχτηκε ίσως ο πιο σταθερός φέτος, με μια μόνο πτώση!! και συνεχώς με πολύ καλύτερη απόδοση μέσα στον Αγώνα, από ότι στις Κατατακτήριες.

Μας υποσχέθηκε ότι θα το βελτιώσει και αυτό!

Θετική εξέλιξη λοιπόν και ευχόμαστε ένα καλό 2013 στον οδηγό μας.

 

Επόμενο άρθρο »

Ποινή στον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ως συνήθως…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα