• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aprilia ή Kawasaki για την Althea
Χωρίς να αποκλείεται άλλη, πιο συνταρακτική εξέλιξη!
Νέα 04/11/2012 - 09:56

Είναι δεδομένο ότι τουλάχιστον για την ώρα, η συνεργασία ανάμεσα στην Ducati και στην Althea έχει διακοπεί, με την τελευταία να κοιτά στο μέλλον αξιολογώντας τις όποιες επιλογές της για να παραμείνει πρωταγωνίστρια στο Πρωτάθλημα των SBK.Το πιo πιθανό είναι η ομάδα του Genesio Bevilacqua να έχει καινούργια μοτοσυκλέτα για τον Giugliano στα τέλη Νοεμβρίου – για τα τεστ – χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι ποια θα είναι αυτή…

 

«Περιμένουμε ουσιαστικές απαντήσεις στις αιτήσεις που έχουμε κάνει, διότι θέλουμε να παραμείνουμε στις κορυφαίες ομάδες του Πρωταθλήματος. Έχουμε επικοινωνήσει με την Aprilia και την Kawasaki, χωρίς να αποκλείεται άλλη εξέλιξη…. κάπως πιο συνταρακτική! Για την ώρα όμως δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο», δήλωσε ο Bevilacqua, ο οποίος στην συνέχεια μίλησε για το διαζύγιο με την Ducati«Πρέπει να γυρίσουμε πίσω στο παρελθόν. Το 2010, με προσωπικές μου ενέργειες, ξεκινήσαμε μια ομάδα με την Ducati, με το ισχυρό παρόν ενός αναβάτη όπως ο Carlos Checa. Η πρώτη σεζόν ήταν ικανοποιητική και δεν μου κόστισε τίποτα παραπάνω από την χορηγία που άλλωστε παρείχα και τα προηγούμενα χρόνια. Το 2011 μπλεχτήκαμε σε μια τρέλα, στην προσπάθειά μας να πετύχουμε κάτι το ιδιαίτερο, πεπεισμένοι ότι είχαμε τους καλύτερους στην ομάδα μας. Πληρώσαμε για τις μοτοσυκλέτες και οι οικονομικές απώλειες ήταν σοβαρότατες…»

 

«Σ’ εκείνο το σημείο ζητήσαμε την υποστήριξη της Ducati για το 2012. Όχι για να βγάλουμε κέρδος αλλά για να καλύψουμε τις ανάγκες μας. Μας προμήθευσαν με τις μοτοσυκλέτες, συνέβαλλαν οικονομικά και κάλυψαν το συμβόλαιο του Checa. Ακολουθήσαμε την ίδια τακτική και το 2013, ζητώντας να κάνουμε κάποιες επιπλέον δοκιμές και παράλληλα, την ενσωμάτωσή μου στην ομάδα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε και ο καθένας ακολούθησε τον δρόμο του…»

 

Επόμενο άρθρο »

Rea: Κέρδισα τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

O Stoner, τα ψάρια και τα 15 εκ.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα