• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Κέρδισα τον Rossi!
Αυτό είναι το προσωπικό μου highlight!
Νέα 05/11/2012 - 10:12

Ο Jonathan Rea παραδέχτηκε ότι το “προσωπικό του highlight” ήταν που κέρδισε τον θρυλικό Valentino Rossi στην Aragon. Ο οδηγός των SBK, θυμίζουμε, είχε επιλεχτεί για να αντικαταστήσει τον τραυματία Stoner στην Honda του. Ο Rea, στο ντεμπούτο του στο Misano, τερμάτισε στην 8η θέση, ενώ στην Ισπανία πέρασε την καρώ σημαία στην 7η θέση, μπροστά από τον Ιταλό σούπερ σταρ.

 

«Κατάφερα να πλασαριστώ δυο φορές στην δεκάδα, αλλά το προσωπικό μου highlight ήταν ότι κέρδισα τον Valentino Rossi στην Aragon», σχολίασε ο Ιρλανδός στο BBC Sport. «Σε γενικές γραμμές έκανα καλή δουλειά και φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Και τα δυο Πρωταθλήματα είναι παγκοσμίου επιπέδου, αλλά το MotoGP ήταν πολύ διαφορετικό και μου πήρε λίγο χρόνο για να συνηθίσω τα ελαστικά».

 

«Αυτή η εμπειρία με βελτίωσε ως αναβάτη και ελπίζω ότι θα επιστρέψω καλύτερος και δυνατότερος το 2013», είπε ο Rea, ο οποίος θα έχει ομόσταυλό του στην Pata Honda SBK, τον συμπατριώτη του Leon Haslam. Στην συνέχεια μίλησε για την πιθανότητα να τον βλέπαμε στην ομάδα του Gresini του χρόνου (MotoGP) κάτι που εν τέλει δεν ευοδώθηκε. «Υπήρχε η επιλογή να πάω εκεί αλλά στο τέλος δεν υλοποιήθηκε… ένα από τα μειονεκτήματα στα paddock είναι ότι υπάρχει έντονο το στοιχείο της πολιτικής και ο χαρακτήρας μου δεν ταιριάζει εκεί! Είμαι χαρούμενος που μένω στα SBK και στην Honda, αλλά στόχος μου είναι το MotoGP και να δείξω τι μπορώ να καταφέρω εκεί!»

 

Επόμενο άρθρο »

Συνέντευξη Τύπου Biaggi στην Vallelunga

« Προηγούμενο άρθρο

Aprilia ή Kawasaki για την Althea

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα