• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Stoner, τα ψάρια και τα 15 εκ.
Νέα πρόταση Honda για το 2014!
Νέα 03/11/2012 - 14:55

Τη στιγμή που όλοι οι οδηγοί ετοιμάζονται στα γυμναστήρια και τις πίστες μότοκρος για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς και την πρόκληση της Βαλένθια, ο 6 φορές τα τελευταία 6 χρόνια νικητής του GP της Αυστραλίας, ο Casey Stoner το γιόρτασε με την αγαπημένη του ασχολία: το ψάρεμα. 

Με έναν φίλο του πήγαν στο Port Phillip, λίγο έξω από την Μελβούρνη και έπιασαν τα δύο ψάρια με τα οποία ποζάρουν ευτυχισμένοι για το αποτέλεσμα της κοπιαστικής “δουλειάς” τους.

Σαφώς κάθε ένας έχει το δικό του τρόπο για να ξεδίνει και αυτός του Stoner με την ενασχόληση με καλάμια και πετονιές, είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους τρόπους. Άσε που συνεισφέρεις και στην οικογενειακή οικονομία, αφού φέρνεις καλό φαγητό στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να δώσεις ένα σωρό λεφτά!

 

Αλλά μια και μιλάμε για λεφτά να πούμε ότι οι φήμες λένε ότι ο Shuei Nakamoto, ναι, αυτός της Honda που έδειχνε περίλυπος στην κάμερα μετά την πτώση του Pedrosa στην Αυστραλία, ανέβασε τον πήχη στην προσφορά του προς τον Stoner.

Ο Ιάπωνας είχε προσφέρει φέτος το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων στον Αυστραλό και τώρα του προσφέρει 15, για να γυρίσει το 2014 στις πίστες!

Εκτός του ότι το 2014 αλλάζουν σημαντικά οι κανονισμοί – κάτι το οποίο είπε ο Stoner ότι είναι προαπαιτούμενο για να σκεφτεί την περίπτωση επιστροφής – τα 15 θα είναι ένα μεγάλο κίνητρο, καθώς είναι αρκετά περισσότερα από τα χρήματα που παίρνει για το 2013 και το 2014 ο μεγάλος αντίπαλος του Stoner! Και ο αντίπαλος αυτός δεν είναι ο Jorge Lorenzo...

Οπότε ο Stoner έχει έναν καλό λόγο για να αποφασίσει να γυρίσει... Αρέσκεται στο να του τι λέει, αυτουνού του αντιπάλου!

 

Επόμενο άρθρο »

Aprilia ή Kawasaki για την Althea

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Stoner στο Πρωτάθλημα Dunlop;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα