• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Θετικό τεστ για Sykes και Baz
Στο διήμερο τεστ στην πίστα της Βαλένθια
Νέα 01/11/2012 - 11:29

Οι Tom Sykes και Loris Baz – το δίδυμο της Kawasaki στο Πρωτάθλημα των SBK – ολοκλήρωσαν χτες το διήμερο τεστ στην Βαλένθια, ενόψει του νέου Πρωταθλήματος 2013. Την Τρίτη ο καιρός ήταν καλός και επέτρεψε στους οδηγούς να δουλέψουν όλη την ημέρα, αλλά χτες άρχισε να βρέχει κατά την διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος, αναγκάζοντας την Kawasaki να ολοκληρώσει πρόωρα τις δοκιμές.

 

Πάντως και οι 2 αναβάτες ολοκλήρωσαν πάνω από 130 γύρους, συλλέγοντας χρήσιμα δεδομένα λίγο πριν το επόμενο τεστ που θα γίνει στην πίστα της Aragon. Ένας ακόμα λόγος που αποφασίστηκε να τελειώσει άμεσα το τεστ, ήταν το γεγονός ότι η Βαλένθια δεν θα είναι στο ημερολόγιο αγώνων για το 2013. Ο καλύτερος χρόνος του Sykes ήταν στο 1.32.8, ενώ ο αντίστοιχος του Loris Baz στο 1.33.4!

 

«Για να είμαι ειλικρινής, οι χρόνοι ήρθαν με σχετική ευκολία και είχαμε καλό ρυθμό την πρώτη ημέρα», σχολίασε ο Sykes «Χρησιμοποιήσαμε μόνο ένα σετ ελαστικών την δεύτερη ημέρα το πρωί. Στον 15ο γύρο ισοφάρισα τον καλύτερό μου χρόνο αλλά μετά άρχισε να βρέχει και έπρεπε να σταματήσουμε. Μαζέψαμε ωστόσο τα απαραίτητα δεδομένα για την σωστή εξέλιξη της NinjaZX-10RΑπό την πλευρά του, ο νεαρός Baz πρόσθεσε: «Το τεστ πήγε πολύ καλά… πολύ θετικά. Κρίμα που άρχιζε να βρέχει την δεύτερη ημέρα, διότι θέλαμε να δοκιμάσουμε μερικά νέα πράγματα. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να πάω μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορα! Είχα καλό ρυθμό ήδη από την πρώτη ημέρα και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Η εξέλιξη της μοτοσυκλέτας είναι σε καλό δρόμο, έτσι όλα είναι καλά!»

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Ryuichi Kiyonari στην θέση του Pirro;

« Προηγούμενο άρθρο

Ποινή ενός μήνα στον West!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα