• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Ryuichi Kiyonari στην θέση του Pirro;
Πολλές πιθανότητες να είναι στην ομάδα του Gresini
Νέα 01/11/2012 - 12:22

Την επόμενη σεζόν, όπως σας είχαμε πληροφορήσει, ο Michele Pirro θα αφήσει το MotoGP και θα γίνει δοκιμαστής της Ducati, με τις πιθανότητες να τον δούμε στο τεστ της Βαλένθια, με την ομάδα της Pramac – στην θέση του τραυματία Spies – να είναι πολλές. Όπως και να έχει όμως, ο Fausto Gresini πρέπει να βρει αντικαταστάτη οδηγό για το 2013, πάνω στην CRT Honda του.

 

Στην αρχή ακουγόταν το όνομα του Hiroshi Aoyama, ως πιθανού αντικαταστάτη του Pirro πάνω στην CRT μοτοσυκλέτα του Gresini. Ο Aoyama δεν θα είναι μέλος της Honda SBK του χρόνου, με την θέση του να παίρνει ο Leon Haslam. Πάντως, κατά την διάρκεια του 17ου Γύρου Πρωταθλήματος MotoGP στο Phillip Island, φήμες από την Ιταλία ήθελαν έναν άλλον Γιαπωνέζο να παίζει δυνατά για την ομάδα του Gresini και αυτός είναι ο Ryuichi Kiyonari.

 

Ο Kiyonari, τρεις φορές Πρωταθλητής στα BSB και πρώην νικητής στα SBK, αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα Ασίας – στην κατηγορία 600cc – την φετινή χρονιά. Ο Ιάπωνας αναβάτης μάλιστα, αναμένεται να βοηθήσει στην προετοιμασία και της χαμηλού κόστους, εμπορικής μοτοσυκλέτας της Honda, η οποία αναμένεται για το 2014, αλλά με τον Nakamoto να έχει τονίσει ότι πρώτα πρέπει να εγκριθεί το project από τους υψηλά ιστάμενους. Ο Kiyonari είχε ξαναβρεθεί στο MotoGP, με την ομάδα του Gresini και πάλι, το 2003 μετά το τραγικό δυστύχημα και τον θάνατο του Daijiro Kato στην Suzuka το 2003…

 

Επόμενο άρθρο »

19 μήνες φυλάκιση, με αναστολή, για Melandri!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Θετικό τεστ για Sykes και Baz

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα