• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν μπορούσα παραπάνω…
Η 7η το καλύτερο που θα ήλπιζα!
Νέα 28/10/2012 - 12:06

Ο ValentinoRossi περιέγραψε την 7η θέση του στον σημερινό αγώνα της Αυστραλίας ως την "πιθανότατα την καλύτερη" που θα μπορούσε να πετύχει. Ο Vale είχε πέσει στο πρωινό ζέσταμα και παρά το ότι είχε κάνει μερικές αλλαγές σε εκείνη την πρώτη μοτοσυκλέτα του, παρουσιάστηκε ειλικρινής και δήλωσε ότι δεν περίμενε κάτι καλύτερο από την 7η

 

Η μάχη του με τον ομόσταυλό του NickyHayden, κράτησε μέχρι το τέλος, όταν ο Αμερικανός της Ducati έκανε το λάθος – ανοίχτηκε στην 11η στροφή – και τελικά τερμάτισε πάνω από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. «Όσον αφορά στο αποτέλεσμα, θεωρώ ότι η 7η ήταν πιθανότατα το καλύτερο δυνατόν, ωστόσο η διαφορά μας θα μπορούσε να είναι καλύτερη…», σχολίασε ο Vale, ο οποίος έμεινε πάνω από 37 δευτερόλεπτα πίσω από τον μεγάλο νικητή Stoner!

 

«Ο Nicky ήταν μαζί μου σε όλον τον αγώνα. Ήμουν μπροστά και πίεζα αλλά ποτέ δεν κατάφερα να του ξεφύγω. Η μοτοσυκλέτα με την οποία έπεσα στο ζέσταμα, είχε μερικές μικρές αλλαγές που θέλαμε να δοκιμάσουμε, αλλά ειλικρινά δεν νομίζω να τα πήγαινα πολύ καλύτερα» Ο Rossi είχε πολλά προβλήματα στις στροφές, όπου αναγκαζόταν να φρενάρει πολύ πιο νωρίς για να μην ανοίγει την γραμμή του… «Δεν μπορούσα να μπω στις στροφές γρήγορα, διότι όποτε το επιχειρούσα ανοιγόμουν… Έπρεπε να φρενάρω νωρίτερα, να κρατώ περιθώριο και μετά να επιταχύνω όσο πιο γρήγορα μπορούσα… ανοίγοντας όμως το γκάζι αρκετά νωρίς – με την μοτοσυκλέτα γερμένη – το ελαστικό ανέβαζε πολύ θερμοκρασία στα άκρα. Σήμερα άρχιζε αμέσως να γλιστρά πολύ…» ORossi έδωσε συγχαρητήρια τόσο στον Lorenzo, όσο και στον νικητή της Moto2, MarcMarquez: «Συγχαρητήρια στους Marquez και Lorenzoγια τους Τίτλους, τους οποίους και οι δυο αναμφίβολα άξιζαν!»


Επόμενο άρθρο »

Πανηγυρίζει τον 2ο του Τίτλο ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Παραμυθένια νίκη για Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα