• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πανηγυρίζει τον 2ο του Τίτλο ο Lorenzo!
“Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολο ήταν…”
Νέα 28/10/2012 - 14:39

O Jorge Lorenzo έγινε ο πρώτος Ισπανός που καταφέρνει να πάρει δυο Παγκόσμιους Τίτλους στο MotoGP, μετά την δεύτερη θέση που πήρε στην Αυστραλία στον σημερινό αγώνα. Ο Lorenzo, ο οποίος είναι και ο μοναδικός με Yamaha που έχει καταφέρει να κερδίσει αγώνες φέτος, έδωσε την μάχη του με τον Stoner στο πρώτο μισό της σεζόν και στην συνέχεια πάλεψε σκληρά με τον Pedrosa μέχρι σχεδόν το τέλος, προτού καταφέρει να εξασφαλίσει τον πολυπόθητο Τίτλο.

 

Ο άσος της Yamaha δεν είχε καταφέρει να κερδίσει τον Pedrosa από τον Ιούλιο, με την πίεση στην μεταξύ του μάχη να αυξάνεται, αλλά τον Dani να είναι αυτός που έκανε πρώτος το λάθος… Στην συνέχεια ήταν εύκολο για τον Jorge να πάρει την δεύτερη θέση, μένοντας πίσω από τον θριαμβευτή Stoner. «Είμαι πολύ χαρούμενος με το Πρωτάθλημα, διότι μόνον εμείς γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να παλεύεις με αναβάτες όπως ο Casey ή ο Dani και με εργοστάσια όπως η Honda», δήλωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2012.

 

«Είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να είσαι πολύ σταθερός. Να μην κάνεις ποτέ λάθος. Να προσπαθείς πάντα να τερματίζεις σε όλους τους αγώνες. Να είσαι πάντα σε εγρήγορση… Σήμερα είναι μια σπουδαία ημέρα και θέλω να ευχαριστήσω τους μηχανικούς μου, την Yamaha, την οικογένειά μου, τους φίλους, χορηγούς και όλους όσοι πίστεψαν σ’ εμένα και ήθελαν να κερδίσω. Σας ευχαριστώ!»

 

Ο Jorge έχει πάρει έξι νίκες στο φετινό Πρωτάθλημα, όσες και ο Dani, με τον Stoner να μετρά πέντε στο σύνολο, ενώ η αμέσως καλύτερη Yamaha είναι αυτή του Dovizioso, ο οποίος φιγουράρει στην 4η θέση της βαθμολογίας με 208 βαθμούς.

 

Επόμενο άρθρο »

Φωτό: Η πτώση του Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Δεν μπορούσα παραπάνω…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα