• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυνατός ο Stoner στην Μαλαισία!
Ελάχιστα πίσω από τον Pedrosa το πρωί στο στεγνό
Νέα 19/10/2012 - 14:36

Ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής δείχνει να βρίσκει τον ρυθμό του, μετά από μια μέτρια εμφάνιση στην Ιαπωνία – για τα δεδομένα του – και κατάφερε σήμερα το πρωί στην Sepang, να οδηγήσει δυνατά και να μείνει στην δεύτερη θέση, μόλις 0,152 δευτ. πίσω από τον πρώτο Pedrosa.

 

Ο Casey, την αγωνιστική του άνοδο σημείωσε και ο Lorenzo στις δηλώσεις του, δεν επαναπαύεται και τόνισε ότι δεν είναι πουθενά κοντά στον ρυθμό που πρέπει! Παράλληλα, κρατά χαμηλούς τόνους, σημειώνοντας ότι το σημερινό αποτέλεσμα ίσως οφείλεται περισσότερο στα χαρακτηριστικά της πίστας και λιγότερο ότι αρχίζει να νιώθει πιο άνετα στην μοτοσυκλέτα.

 

«Οπωσδήποτε νιώθω πιο άνετα εδώ, παρά στην Ιαπωνία… αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό οφείλεται στην μοτοσυκλέτα, ή στο γεγονός ότι η πίστα δεν είναι τόσο απαιτητική στο δεξί μου πόδι», δήλωσε ο Stoner, o οποίος συνέχισε: «Η πίστα είναι δεξιά, αλλά δεν υπάρχουν τόσες αργές στροφές ώστε να χρειάζεται να επαναφέρω την μοτοσυκλέτα κι έτσι αισθάνομαι καλύτερα και ήρθαν πιο εύκολα οι καλοί χρόνοι. Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά και δεν πιστεύω ότι είμαστε πουθενά κοντά στον ρυθμό που πρέπει, όμως τα πρώτα ελεύθερα πήγαν καλά και ελπίζουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και για το υπόλοιπο Σ/Κ».

 

Επόμενο άρθρο »

Προβλήματα με υποστροφή για Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Τρίτος στο στεγνό ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα