• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προβλήματα με υποστροφή για Rossi
Σε χαμηλά επίπεδα το πρωί, έμεινε 11ος
Νέα 19/10/2012 - 15:06

Η πρώτη ημέρα των ελεύθερων στην Μαλαισία δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν οι αναβάτες του MotoGP, με την βροχή να κάνει την εμφάνισή της και να καθιστά ουσιαστικά άχρηστη την απογευματινή διαδικασία…

 

«Ήμαστε άτυχοι με τον καιρό στους τελευταίους αγώνες», σχολίασε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. «Το απόγευμα άρχιζε να βρέχει λίγο πριν τα δεύτερα, δυσκολεύοντας την δουλειά μας. Ήταν δύσκολο να δουλέψουμε…» Ο Vale – και όχι μόνο – “πλήρωσε” τις διαθέσεις του καιρού, με τον ίδιο να ήθελε να δοκιμάσει μερικές τροποποιήσεις στην Desmosedici του, στην ισορροπία της συγκεκριμένα, ώστε να βελτιώσει την πρόσφυση στο πίσω μέρος που τον ταλαιπώρησε στις ΕΔ1.

 

«Κρίμα, διότι είχαμε δυο-τρία πράγματα να δοκιμάσουμε με την ισορροπία της μοτοσυκλέτας, μιας και το πρωί ήμασταν πολύ αργοί… συνεχίσαμε να δουλεύουμε στις αλλαγές που είχαμε στο Motegi, εκεί που μας βοήθησαν να έχουμε καλύτερη πρόσφυση στην επιτάχυνση…», αποκάλυψε ο Ιταλός, με τις αλλαγές αυτές να μην είναι εξίσου αποτελεσματικές στην Sepang: «Εδώ, όμως, δεν ήταν τόσο αποτελεσματικές και μας προκάλεσαν υποστροφή. Ήταν σημαντικό να δουλεύαμε το απόγευμα, διότι θέλαμε να επιστρέψουμε σε ένα πιο στάνταρ set-up, όπως αυτό που είχαμε στην Aragon ή στο Misano. Προσπάθησα να οδηγήσω, αλλά είναι δύσκολο να πάρεις κάτι υπό αυτές τις συνθήκες. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι’ αυτό, οπότε θα περιμένουμε μέχρι αύριο!»

 

Επόμενο άρθρο »

Καλή αρχή για Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Δυνατός ο Stoner στην Μαλαισία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα