• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρίτος στο στεγνό ο Lorenzo
Μικροπροβλήματα στην επιτάχυνση για τον Ισπανό
Νέα 19/10/2012 - 14:13

Η χαρακτηριστική ζέστη της Μαλαισίας και η υψηλή υγρασία – πάνω από 85% - υποδέχτηκε τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας στα πρώτα ελεύθερα. Ο Jorge Lorenzo, ο οποίος δούλεψε στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας του το πρωί, προσπαθώντας στην πορεία να ξεπεράσει κάποια προβλήματα πρόσφυσης του πίσω μέρους, κατάφερε να σημειώσει τον 3ο καλύτερο χρόνο.

 

«Το πρωί ήταν όλα τέλεια, ήμουν ανταγωνιστικός από την αρχή και στα ίδια επίπεδα περίπου με τον Dani και τον Casey. Ειδικά ο Casey είναι πολύ πιο δυνατός, σε σχέση με την Ιαπωνία», σχολίασε ο Jorge. Το απόγευμα, τα δεύτερα ελεύθερα ήταν ουσιαστικά άχρηστα, με την πίστα να είναι μισο-στεγνή και μισο-βρεγμένη. Ο Jorge έκανε έναν γύρο για να δοκιμάσει στο βρεγμένο, χωρίς χρόνο, επιστρέφοντας στα pits μιας και οι συνθήκες ήταν επικίνδυνες και η πληροφόρηση θα ήταν αμελητέα.

 

«Δυστυχώς το απόγευμα, λόγω καιρού, δεν καταφέραμε να βγούμε… ωστόσο πρέπει να βελτιώσουμε την συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας στην επιτάχυνση, αύριο, διότι είναι νευρική και πρέπει να γίνει πιο ομαλή…», τόνισε ο Ισπανός.

 

Επόμενο άρθρο »

Δυνατός ο Stoner στην Μαλαισία!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτος παρά τις ταλαντώσεις ο Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα