• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Λέει το «ναι» ο Melandri
Μπορεί τα αποτελέσματα στο Κατάρ να μην ήταν και τόσο καλά, ωστόσο είναι αποφασισμένος να παλέψει...
Νέα 06/03/2009 - 20:42
Είχαμε γράψει κατά τη διάρκεια των δοκιμών του Κατάρ ότι ο Marco Melandri, μετά τις πρώτες βόλτες που έκανε στην πίστα με την ZX-RR του 2009, βλέπει με καλό μάτι τη συμμετοχή του στο φετινό Πρωτάθλημα με την Hayate Racing.

Μπορεί τα αποτελέσματα να μην ήταν και τόσο καλά, ωστόσο είναι αποφασισμένος να παλέψει και γι' αυτό το λόγο ετοιμάζεται να πει το «ναι» και να τρέξει στο Πρωτάθλημα με τη νεοσύστατη ομάδα.

Αυτό αποκάλυψε την Παρασκευή 6/3 ο μάνατζερ του 26χρονου Ιταλού, Alberto Vergani μιλώντας στο MCN.

«O Marco θα τρέξει στο Πρωτάθλημα, το αποφάσισε σήμερα. Δοκίμασε τη μοτοσικλέτα στο Κατάρ και αποφάνθηκε πως δεν είναι τόσο κακή. Αν μπορέσουν να λύσουν το πρόβλημα με την πρόσφυση του πίσω τροχού τότε πιστεύει ότι θα είναι ανταγωνιστικός σε λογικά πλαίσια», είπε ο Vergani και πρόσθεσε: «Αποφάσισε να τρέξει γιατί αισθάνθηκε ότι το να μείνει ένα χρόνο εκτός δράσης θα ήταν πολύ δύσκολο. Ακόμα και αν η μοτοσικλέτα δεν ήταν σε υψηλό επίπεδο, γι' αυτόν ήταν καλύτερα να προσπαθήσει παρά να μείνει σπίτι του. Μετά το Κατάρ σκέφτηκε το θέμα για δύο μέρες. Δεν έχει υπογράψει κάποιο συμβόλαιο ακόμα. Δεν έχει εναλλακτική λύση, οπότε πρέπει να προσπαθήσει. Γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση. Ξέρει πως πρέπει να υποφέρει λίγο. Θα είναι μια πολύ πολύ δύσκολη σεζόν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Υπήρχαν κάποια ενθαρρυντικά δείγματα στο Κατάρ οπότε ίσως να κάνει την έκπληξη σε κάποιους αγώνες. Είπε ότι η νέα μοτοσικλέτα είναι καλύτερη από αυτήν του 2008».

Επόμενο άρθρο »

Aπό τον Duke στον Simoncelli: Έτσι γιορτάζει η Gilera!

« Προηγούμενο άρθρο

«Η Ducati θα βελτιωθεί σημαντικά με το νέο ψαλίδι»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα