• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: “Παράξενο συναίσθημα…”
“Θα είναι περίεργα όταν ξαναβρεθούμε στην πίστα”
Νέα 18/10/2012 - 14:13

Ο Casey Stoner επέστρεψε από τον τραυματισμό του στην πίστα της Ιαπωνίας και σε ένα δύσκολο Σ/Κ γι’ αυτόν, κατάφερε να πάρει μια θετική 5η θέση. Ωστόσο ήταν προφανές, το τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ότι ο τραυματισμένος του αστράγαλος τον εμπόδιζε να οδηγήσει όπως θα ήθελε. Ως εκ τούτου, ευελπιστεί ότι αυτό το Σ/Κ, στην Μαλαισία, θα παρουσιαστεί δυνατότερος σε μια απαιτητική πίστα από πλευράς φυσικής κατάστασης.

 

«Μετά από έναν απογοητευτικό αγώνα στην Ιαπωνία, ανυπομονώ για την Μαλαισία, σε μια πίστα που είχα επιτυχίες στο παρελθόν», σχολίασε ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Εμείς να θυμίσουμε ότι όποτε ανεβαίνει στο βάθρο στην Μαλαισία, αυτό γίνεται μόνο για να βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί, έχοντας συνολικά 4 νίκες: 2 στο MotoGP, 1 στα 250cc και 1 στα 125cc). «Ωστόσο αυτό το Σ/Κ είναι η επέτειος από τον χαμό του Marco και είμαι σίγουρος ότι το συναίσθημά θα είναι περίεργο όταν ξαναβρεθούμε στην πίστα…»

 

«Θα είναι ένα ζεστό Σ/Κ σε μια απαιτητική – σε φυσική κατάσταση – πίστα, με τον αστράγαλό μου να μην είναι στα καλύτερά του μετά τον αγώνα στο Motegi. Η Sepang είναι λίγο πιο ομαλή και ευελπιστώ να μην έχω τόσα προβλήματα όσα αντιμετώπισα στην Ιαπωνία».

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Οι αριθμοί

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: “Δύσκολες αναμνήσεις”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα