• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spies: “Δεν μας άξιζε…”
Εγκατέλειψε με πρόβλημα στα φρένα
Νέα 14/10/2012 - 17:42

Τελικά το Motegi δεν ταιριάζει στον Τεξανό αναβάτη της Yamaha… ο Spies έφτασε στην ιαπωνική πίστα με την πεποίθηση ότι η 3η του φορά θα είναι και η τυχερή – τις προηγούμενες 2 φορές κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα – αλλά μετά από μερικούς καλούς γύρους, χωρίς προβλήματα και με καλά πλασαρίσματα στους αγώνες, τα προβλήματα έκαναν την επανεμφάνισή του στην Ιαπωνία, αναγκάζοντάς τον να εγκαταλείψει τον αγώνα…

 

«Είμαι απίστευτα αναστατωμένος με το σημερινό αποτέλεσμα», δήλωσε απερίφραστα ο Ben «Γνωρίζαμε όλο το Σ/Κ ότι τα φρένα θα ήταν πρόβλημα, εξαιτίας της ιδιαίτερης φύσης της πίστας, αλλά δεν περίμενα να αντιμετωπίσω πρόβλημα στον δεύτερο μόλις γύρο!» Τα φρένα του Spies υπερθερμάνθηκαν καθώς έμπαινε στην πρώτη στροφή και χωρίς να έχει άλλη επιλογή, ο Τεξανός εγκατέλειψε τον αγώνα. Έτσι, παρέμεινε στους 88 βαθμούς και στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

«Η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά όλο το Σ/Κ και είχαμε ρυθμό για το βάθρο, έτσι αυτό δεν είναι το αποτέλεσμα που μας ταιριάζει. Πάμε στην Sepang τώρα και θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε πίσω μας την σημερινή εμφάνιση. Εκεί, ελπίζουμε να έχουμε ένα απροβλημάτιστο Σ/Κ»

 

Επόμενο άρθρο »

Πανηγυρίζει ο Bautista!

« Προηγούμενο άρθρο

Japan: O Pedrosa νικητής, ο Lorenzo στρατηγική

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα