• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πανηγυρίζει ο Bautista!
Βάθρο στην Ιαπωνία και ανανέωση συμβολαίου
Νέα 14/10/2012 - 12:36

Ο Bautista, ο αναβάτης του Gresini, πανηγύρισε με τον καλύτερο τρόπο την ανανέωση του συμβολαίου του με την San Carlo Honda, ανεβαίνοντας για δεύτερη φορά στο βάθρο, φέτος, στην πίστα του Motegi! Ο Ισπανός είχε εμπλακεί σε μια πάρα πολύ ωραία μάχη με τον Crutchlow, με τον τελευταίο να δείχνει ικανός να αρπάζει το δεύτερό του βάθρο, ωστόσο έμεινε από βενζίνη και αναγκάστηκε να αποσυρθεί δίνοντας την ευκαιρία στον Bautista να περάσει στην 3η θέση την γραμμή τερματισμού!

 

«Ήταν ένα τέλειο Σ/Κ στο οποίο υπέγραψα και την ανανέωσή μου με την Gresini Racing», σχολίασε ο Ισπανός άσος, ο οποίος κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα με το μπροστινό μέρος που αντιμετώπιζε το Σ/Κ και θριαμβευτικά να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου! «Ήξερα ότι μπορούσα να παλέψω για το βάθρο, διότι χτες είχα πολύ καλό ρυθμό, έτσι το προσπάθησα και τα κατάφερα. Δεν ξεκίνησα καλά και έχασα μερικές θέσεις, αλλά γρήγορα συνήλθα. Αργότερα, συνειδητοποίησα ότι είχαμε την ίδια ταχύτητα με τον Crutchlow και προσπάθησα να κρατήσω απόσταση και να μην υπερθερμάνω τα φρένα…»

 

Στην συνέχεια ο αναβάτης του Gresini κατάφερε να πιέσει περισσότερο, απόρροια και του βελτιωμένου set-up που είχε η μοτοσυκλέτα του! Το τελευταίο του έδωσε την απαραίτητη εμπιστοσύνη ώστε να κατακτήσει το δεύτερό του βάθρο, μέσα στον εντός έδρας αγώνα της μοτοσυκλέτας του! Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, υπογράμμισε: «Πέντε γύρους πριν το τέλος πίεσα περισσότερο και επιτέθηκα! Ήταν μια καλή μάχη και το διασκέδασα. Είμαι πολύ χαρούμενος με τους μηχανικούς μου, οι οποίοι δούλεψαν σκληρά – μαζί με τους ανθρώπους της Showa – για να μου δώσουν μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα. Ευχαριστώ επίσης τους χορηγούς και το HRC, για όλη την απαραίτητη υποστήριξη. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και στους επόμενους αγώνες».

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP 2013: Αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής!

« Προηγούμενο άρθρο

Spies: “Δεν μας άξιζε…”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα