• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Japan: O Pedrosa νικητής, ο Lorenzo στρατηγική
Ο Bautista και πάλι στο βάθρο, δράμα για τον Crutchlow
Νέα 14/10/2012 - 16:23

O Jorge Lorenzo ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα στο Motegi και έμεινε μπροστά στους 11από τους 24 γύρους του Αγώνα. Ο Ισπανός της Yamaha φόρεσε και πάλι τον 5ο από τους 6 κινητήρες του, προφανώς για να προφυλάξει τον τελευταίο του για τους επόμενους αγώνες, έτσι όταν ο Ισπανός της Honda, o Dani Pedrosa πέρασε μπροστά, δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον τρομερό ρυθμό του και αρκέστηκε σε ένα αγώνα τακτικής για τη 2η θέση. Ο ρυθμός ήταν τόσο δυνατός, ώστε έκαναν 16'' λιγότερο χρόνο από ότι στον περσινό αγώνα! Ο Pedrosa είχε την υψηλότερη τελική ταχύτητα του αγώνα με 306.1χλμ/ώρα, ενώ ο Lorenzo έφτασε τα 300.3 στη 12η θέση της σχετικής λίστας. Όμως η Honda του, παρά την υπεροχή στις εξόδους ταλαιπωρήθηκε προς το τέλος του αγώνα με προβλήματα ταλαντώσεων, όπως και χθες, κάτι που θα πρέπει να λύσει στους 3 αγώνες που απομένουν. Η μεγάλη Ιαπωνική εταιρία μέσα στην έδρα της, είδε το καλό αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται με έναν φανταστικό Alvaro Bautista που ανανέωσε χθες με την ομάδα Gresini Honda και σήμερα έδωσε στον Fausto Gresini ως δώρο ένα ακόμη βάθρο. Η μάχη του Bautista με τον Cal Crutchlow ήταν τρομερή, με αλληλοπεράσματα και τον Βρετανό να εγκαταλείπει – ενώ ήταν 4ος – στον τελευταίο γύρο, αφού έμιεν από βενζίνη. 

Έτσι στην 4η θέση πέρασε τη γραμμή του τερματισμού ο Andrea Dovizioso που έκανε ένα σχετικά αδιάφορο αγώνα, περνώντας στον 17ο γύρο τον τραυματία Casey Stoner, o οποίος με τη σειρά του αρκέστηκε στην 5η θέση.

Πίσω από τον Αυστραλό που είχε μια δύσκολη επιστροφή μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο τον Αύγουστο, ο Stefan Bradl έκανε και αυτός αδιάφορο αγώνα.

Ο Valentino Rossi στο τέλος πλησίασε τον Γερμανό στο 1.5'' διαφορά, αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 7η θέση, μπροστά από τον τραυματία Nicky Hayden που άντεξε στην πίεση του Katsuyuki Nakasuga, που ήταν μια έκτακτη συμμετοχή με Μ1.

Στη μάχη των CRT, o Aleix Espargaro επικράτησε και σε συνδυασμό με την πτώση του Randy De Puniet πέρασε πρώτος στη σχετική βαθμολογία.

Ο Colin Edwards που τερμάτισε πίσω του με την Suter-BMW σημείωσε τον ταχύτερο γύρο της κατηγορίας.

Ο Danillo Petruci έμεινε από βενζίνη στον τελευταίο γύρο και αυτός. 

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας, δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά!

 

Επόμενο άρθρο »

Spies: “Δεν μας άξιζε…”

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: “Αυτή είναι η δυναμική μας!”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα