• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: “Αυτή είναι η δυναμική μας!”
“Κάναμε το καλύτερο δυνατό στον αγώνα”
Νέα 14/10/2012 - 15:57

Ο Ιταλός της Ducati θεώρησε ότι έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε στον αγώνα της Ιαπωνίας και ως εκ τούτου η 7η θέση που κατέκτησε ήταν το ψηλότερο σημείο που θα μπορούσε να φτάσει. Ο Vale είχε σταθερό ρυθμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα – χωρίς να χάνει σε απόδοση στα τελευταία στάδια  – αλλά ο ρυθμός των μπροστινών ήταν πραγματικά καταιγιστικός κι έτσι δεν ήταν σε θέση να παλέψει για κάτι καλύτερο.

 

«Θεωρώ ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό, όλο το Σ/Κ…», παραδέχτηκε «Δουλέψαμε καλά με την μοτοσυκλέτα και είχα καλό στήσιμο για τον σημερινό αγώνα. Δυστυχώς αυτή ακριβώς είναι η δυναμική μας για την ώρα, ενώ ο ρυθμός μας δεν συγκρίνεται με των μπροστινών, ιδιαίτερα στους αρχικούς γύρους…», δήλωσε με ειλικρίνεια ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Παρά το γεγονός ότι πριν τον αγώνα δήλωνε ότι με μερικά δέκατα θα μπορούσε να βρεθεί στο βάθρο – και δεδομένου ότι πάει καλύτερα με το νέο ψαλίδι και πλαίσιο – εν τούτοις ο ίδιος παραδέχεται ότι χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά για να διεκδικεί πρώτες θέσεις η Desmosedici

 

«Σήμερα οδήγησα στο μάξιμουμ βαθμό, προσπάθησα να προλάβω τον Bradl και τον πλησίασα προς το τέλος. Έχουμε βρει σταθερότητα με το νέο πλαίσιο και το νέο ψαλίδι, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας. Χάνουμε αρκετά σε επιτάχυνση, δεν μπορούμε να μεταφέρουμε όλη την ιπποδύναμη στο έδαφος διότι σπινάρει ο τροχός, ειδικά στις εξόδους των αργών στροφών. Τέλος πάντων, θα βάλουμε τα δυνατά μας μέχρι το τέλος και θα δούμε πως θα πάει…», ολοκλήρωσε ο Ιταλός σούπερ-σταρ.

 

Επόμενο άρθρο »

Japan: O Pedrosa νικητής, ο Lorenzo στρατηγική

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: “Είχαμε ρυθμό για πιο ψηλά”

Χορηγοί