• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ικανοποίηση Stoner για καρπό και νέο ψαλίδι
Όπως και στις δοκιμές της Sepang έτσι και σε αυτές του Κατάρ, ο Casey Stoner είχε τον πρώτο λόγο σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο...
Νέα 04/03/2009 - 21:54
Όπως και στις δοκιμές της Sepang έτσι και σε αυτές του Κατάρ, ο Casey Stoner είχε τον πρώτο λόγο σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο.

Κι αν στη Μαλαισία ο Αυστραλός ήταν "κουμπωμένος" και ανήσυχος λόγω των αφόρητων πόνων που αισθανόταν στο σκαφοειδές του αριστερού του καρπού, τώρα χαμογελάει καθώς βλέπει πως η κατάστασή του παρουσιάζει σημαντική βελτίωση.

Μπορεί και πάλι να μην κατάφερε να κάνει προσομοίωση αγώνα, το γεγονός όμως ότι έκανε κάποιους συνεχόμενους γύρους με μεγαλύτερη άνεση και χωρίς να τον ενοχλεί ιδιαίτερα ο καρπός του, τον κάνει να αισιοδοξεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τον χρόνο μου και τον ρυθμό που είχα σήμερα, αν και θα ήθελα να μπορούσα να κάνω κάποιους γύρους παραπάνω και να δοκιμάσω περισσότερα πράγματα», είπε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 και πρόσθεσε αναφερόμενος στο νέο ψαλίδι από ανθρακονήματα που είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει στο Κατάρ: «Δοκιμάσαμε κάποια νέα πράγματα με τα ηλεκτρονικά. Κάποια από αυτά ήταν καλά και κάποια όχι και τόσο. Επιβεβαιώσαμε την καλή αίσθηση που είχα με το καινούργιο ψαλίδι τη Δευτέρα. Ωστόσο χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο για να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το νέο ψαλίδι και αυτό θα κάνουμε στη Jerez».

Οι πρώτες του εντυπώσεις πάντως από το νέο ψαλίδι είναι θετικές καθώς όπως επισημαίνει «...έχει διορθώσει πολλά από τα προβλήματα με το πίσω μέρος που αντιμετωπίζαμε στο παρελθόν. Είναι πολύ πιο σταθερό και έχει βοηθήσει να λύσουμε κάποια από προβλήματα που είχαμε κατά την επιτάχυνση».

 

Επόμενο άρθρο »

Δύσκολα θα προλάβει το GP του Kατάρ ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Melandri: «Χρειάζονται μεγάλες αλλαγές»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα