• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Μέχρι τον πρώτο αγώνα θα είμαστε έτοιμοι»
Ευχαριστημένος ήταν σε γενικές γραμμές ο Valentino Rossi από την πορεία των δοκιμών στην πίστα του Κατάρ...
Νέα 04/03/2009 - 17:58
Ευχαριστημένος ήταν σε γενικές γραμμές ο Valentino Rossi από την πορεία των δοκιμών στην πίστα του Κατάρ. Το συγκεκριμένο σιρκουί δεν είναι και από τα καλύτερα για τον ίδιο και την Yamaha του και όπως λέει στόχος του στον φετινό αγώνα είναι να βελτιώσει το περσινό του αποτέλεσμα (5ος).

Ο αναβάτης της Fiat Yamaha ολοκλήρωσε τις δοκιμές στην τρίτη θέση όντας σχεδόν 1,2 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Casey Stoner, τον αναβάτη που μετράει δύο συνεχόμενες νίκες στο Κατάρ.

«H θέση μας δεν είναι και τόσο άσχημη. Είμαστε τρίτοι, κοντά στον Lorenzo. O Stoner είναι πολύ γρήγορος αλλά δεν ανησυχώ και τόσο γιατί έχουμε μια καλή ιδέα για το ρυθμό μας σε συνθήκες αγώνα και νομίζω ότι σε ένα μήνα, με την ελπίδα ότι η θερμοκρασία θα είναι λίγο μεγαλύτερη, θα είμαστε έτοιμοι», είπε ο Doctor ο οποίος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια νέα ηλεκτρονικά που βελτιώνουν την απόδοση της M1 κατά την επιτάχυνση.

«Τις πρώτες ώρες ήμασταν αρκετά γρήγοροι αλλά μετά, όταν η θερμοκρασία έπεσε και το κράτημα μειώθηκε, υποφέραμε αρκετά. Ξεκίνησα να κάνω προσομοίωση αγώνα αλλά στην πραγματικότητα ήμουν όλο και πιο αργός με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας. Μετά αποφασίσαμε να ρίξουμε το βάρος της δουλειάς μας δοκιμάζοντας κάποια διαφορετικά πράγματα στις ρυθμίσεις. Αυτή δεν είναι μια καλή πίστα για μένα ή για την μοτοσικλέτα και ο στόχος για τον αγώνα είναι να είμαι καλύτερος από πέρσι! Ακολουθούν οι δοκιμές της Jerez, οι τελευταίες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος και εκεί περιμένω να είμαι δυνατός», πρόσθεσε ο οχτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

Επόμενο άρθρο »

Melandri: «Χρειάζονται μεγάλες αλλαγές»

« Προηγούμενο άρθρο

Στο χειρουργείο ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα