• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο χειρουργείο ο Pedrosa!
Δεν γλιτώνει το νυστέρι ο άτυχος Ισπανός που θα υποβληθεί σε εγχείρηση στο αριστερό του χέρι και στο αριστερό του γόνατο...
Νέα 04/03/2009 - 10:14
Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από ότι όλοι περίμεναν και μπορεί να μην τρέξει στους πρώτους αγώνες ο Ισπανός οδηγός που φέρεται από τους περισσότερους ειδικούς ο πιο σοβαρός αντίπαλος του διδύμου Rossi – Stoner.

O Dani Pedrosa τελικά έχει σπάσιμο και θα κάνει όχι μία αλλά δύο (!!!!) εγχειρήσεις. Αυτό έγινε γνωστό χθες ενώ σήμερα θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες.
Ο Dani έφτασε στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης αργά το απόγευμα και πήγε κατευθείαν στην Clinica Dexeus, όπου τον περίμενε ο γιατρός του. Έκαναν πολλές εξετάσεις και τελικά διαπίστωσαν ότι έχει κάταγμα στο αριστερό χέρι, στο βραχίονα, στο οποίο θα κάνει εγχείρηση για να του τοποθετήσουν βίδα από τιτάνιο. Επίσης είδαν ότι έχει χτυπήσει πολύ σοβαρά ξανά και το αριστερό γόνατο και θα του κάνουν επέμβαση και στο γόνατο!!

Οι εγχειρήσεις θα γίνουν σήμερα μετά τις 6 το απόγευμα και μετά θα βγει ιατρικό ανακοινωθέν. Ο Dani έφυγε από το νοσοκομείο και είναι ήδη στο Castellar del Valles (στο σπίτι του, λίγο έξω από τη Βαρκελώνη) και θα ξαναγυρίσει σήμερα για τις επεμβάσεις.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: «Μέχρι τον πρώτο αγώνα θα είμαστε έτοιμοι»

« Προηγούμενο άρθρο

Δοκιμές Qatar-3η μέρα: Τέλος δοκιμών, επίδειξη δύναμης από Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα