• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Γαλλία KAT1: Ο Sykes στην κορυφή!
Δεύτερος ο Checa, 3ος ο Melandri, 7ος ο Biaggi!
Νέα 05/10/2012 - 20:23

O Tom Sykes ήταν ο γρηγορότερος αναβάτης σήμερα το απόγευμα στην πίστα του Magny Cours, με τον Βρετανό – ο οποίος φοράει νέο κράνος με το #17 του Lascorz που γράφει Power for Lascorz – να σταματά το χρονόμετρο στο 1.38.200 που είναι αρκετά κάτω από το ρεκόρ πίστας που έχει ο Haga από το 2009.

 

Ο Checa πήρε την δεύτερη θέση, πάνω από 4/10 πίσω από τον ταχύτατο αναβάτη της Kawasaki, ενώ από εκεί και πέρα οι διαφορές των υπολοίπων ήταν πιο μικρές. Ο Melandri ήταν 3ος ακολουθούμενος από τον Giugliano και τον Rea, ο οποίος κατάφερε να σκαρφαλώσει αρκετές θέσεις στο τέλος της διαδικασίας.

 

O Fabrizio ήταν πολύ βελτιωμένος το απόγευμα, πάνω στην BMW του, και κατάφερε να αφήσει πίσω του τον Biaggi, στην 7η θέση, για μόλις 0.005 του δευτ.! Ο Haslam ακολούθησε τους δυο Ιταλούς στην 8η θέση, με τον Guintoli να φέρνει την Ducati του στην 9η θέση, μετρώντας έτσι 3 Ducati μέσα στην πρώτη δεκάδα, ενώ ο Γάλλος ήταν και ο τελευταίος που έμεινε στο δευτερόλεπτο διαφοράς από τον Sykes. Τέλος, ο Camier ολοκλήρωσε την δεκάδα, ο οποίος σύντομα περιμένει να ακούσει ότι θα ανανεώσει με την FIXI Suzuki.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!


Επόμενο άρθρο »

SBK Γαλλία KAT2: Φοβερή μάχη Melandri - Sykes!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Γαλλία ΕΔ1: Μπροστά ο Rea!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα