• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Γαλλία KAT2: Φοβερή μάχη Melandri - Sykes!
Δυνατοί και οι Checa, Rea και Biaggi!
Νέα 06/10/2012 - 12:02

Οι δεύτερες κατατακτήριες που ολοκληρώθηκαν πριν λίγα λεπτά, χαρακτηρίστηκαν από τις συναρπαστικές μάχες με το χρονόμετρο, με τους αναβάτες να παλεύουν και να πιέζουν για ένα καλό πλασάρισμα! Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, ότι οι 12 πρώτοι έπεσαν κάτω από το 1.39 με την μεταξύ τους διαφορά να μην ξεπερνά το ένα δευτερόλεπτο!

 

Πρώτο όνομα της λίστας ο Melandri με την BMW του, ο οποίος αψηφώντας τους πόνους κατάφερε να κάνει ένα πολύ καλό 1.38.152 και να επικρατήσει της ωραίας μάχης που είχε με τον Sykes! Ο τελευταίος πίεσε την Kawasaki του και “έγραψε” 1.38.200, αλλά έμεινε στο τέλος δεύτερος! Ο Checa συνεχίζει την καλή του παρουσία – ήταν κάτι που άλλωστε ήθελε προτού παραδώσει το στέμμα του Πρωταθλητή αύριο – και φιγουράρει στην 3η θέση, με τον Rea και τον Biaggi να ακολουθούν, έχοντας κάνει ακριβώς τον ίδιο χρόνο (1.38.669!).

 

Σταθερός ο Guintoli πάνω στην Ducati του, πήρε την 6η θέση, ενώ 17 χιλιοστά πίσω του βρέθηκε ο Haslam. Άλλη μια Ducati στην 8η θέση, αυτή του Davide Giugliano, με τον Loris Baz να ξεκινά καλά την σημερινή ημέρα και να παίρνει θέση μέσα στην δεκάδα. Δέκατος ήταν ο Laverty, ενώ οι τελευταίοι δύο αναβάτες που έμειναν κάτω από 1 δευτερόλεπτο από την κορυφή, ήταν οι Fabrizio και o νεοφερμένος – από την Moto2 – στα SBK, Claudio Corti!

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

O Νότης Παπαπαύλου πέτυχε στο Ιταλικό NSF

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Γαλλία KAT1: Ο Sykes στην κορυφή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα