• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Γαλλία ΕΔ1: Μπροστά ο Rea!
Στο 4-6-8 οι Sykes, Biaggi και Melandri
Νέα 05/10/2012 - 14:54

Σήμερα το πρωί ξεκίνησε ο τελευταίος γύρος Πρωταθλήματος των SBK, στο Magny Cours, με τον Jonathan Rea να κυριαρχεί στα πρώτα ελεύθερα πάνω στην Honda του με τα νέα της χρώματα. O Rea, με 1.39.064, άφησε δεύτερο τον Sylvain Guintoli για μόλις 41 χιλιοστά του δευτερολέπτου! Την τελευταία στιγμή, ο Camier πίεσε και κατάφερε να σκαρφαλώσει ψηλά στην λίστα, αρπάζοντας την 3η θέση από τον Sykes, ο οποίος αν και ήταν ιδιαίτερα δυνατός σε όλη την διαδικασία, τελικά ολοκλήρωσε στην 4η θέση.

 

Επίσης προς το τέλος ανέβασε στροφές και ο Giugliano, ο οποίος φιγουράρει στην 5η θέση, με το μεγάλο φαβορί για τον Τίτλο, Max Biaggi, να έρχεται 6ος. Να θυμίσουμε βέβαια ότι δύο τέτοιες θέσεις χρειάζεται και στους αγώνες της Κυριακής, για να πανηγυρίσει τον δεύτερό του Τίτλο στα SBK. Παρά το σφοδρό highside στην στροφή 3, ο χρόνος του Haslam ήταν αρκετά καλός για να του χαρίσει την 7η θέση, με τον Melandri να καταλαμβάνει την 8η, δείχνοντας ότι δεν είναι στο 100% μετά την σοβαρή του πτώση στο Portimao.

 

Ο – για λίγο ακόμα Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Carlos Checa, ο οποίος θα παραδώσει το στέμμα στον επόμενο Πρωταθλητή την Κυριακή, σημείωσε τον 9ο καλύτερο χρόνο, ακολουθούμενος από τον νικητή του Portimao Eugene Laverty. Στις επόμενες τρεις θέσεις συναντούμε τρεις Ιταλούς, τους Zanetti, Fabrizio και Badovini. Ο πρώην αναβάτης της Effenbert Liberty, Maxime Berger, ο οποίος αντικαθιστά τον Canepa στην Red Devils Ducati, ήταν 15ος αντιμετωπίζοντας ένα τεχνικό πρόβλημα. Ο Corti, ο πρώην οδηγός της Moto2, ήταν 18ος πάνω στην Kawasaki Pedercin του.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ΕΔ1 στο συνοδευτικό αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Γαλλία KAT1: Ο Sykes στην κορυφή!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP 2013 grid

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα