• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa και Giugliano δοκίμασαν την Panigale
Την περασμένη εβδομάδα στο Misano
Νέα 01/10/2012 - 15:04

Την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή, στην πίστα “Marco Simoncelli” στο Misano, η Ducati έκανε ένα διήμερο τεστ για τους αναβάτες της Althea Racing Superbike Checa και Giugliano – οι οποίοι ανέβηκαν στην μοτοσυκλέτα που πιθανότατα θα έχουν του χρόνου, την 1199 Panigale! Να σημειώσουμε ότι και οι δυο τους έχουν ανανεώσει και για του χρόνου με την ομάδα, ενώ η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται στον τελευταίο αγώνα στο Magny-Cours, την επόμενη εβδομάδα.

 

Για τον Checa ήταν η δεύτερη φορά πάνω στην όμορφη Ιταλίδα (την είχε οδηγήσει και στο Ducati World Week τον περασμένο Ιούνιο) και προφανώς του άρεσε ο κινητήρας και η εξέλιξη των ηλεκτρονικών. Αυτό είναι σημαντικό, αν αναλογιστούμε ότι την πρώτη φορά είχε κρατήσει τις επιφυλάξεις του και μάλιστα, ακουγόταν ότι ήθελε να αλλάξει ομάδα, με την BMW και την Kawasaki να περιμένουν έτοιμες να κάνουν προσφορά! Ωστόσο άλλαξε γνώμη, ειδικά όταν έμαθε ότι οι κανονισμοί στο Πρωτάθλημα ενδεχομένως να αλλάξουν και τα 6 κιλά που τον βασανίζουν όλο αυτό το διάστημα να εξαφανιστούν!

 

Μαζί του στο τεστ ήταν και ο Giugliano, ο οποίος ήταν ένας από τους δοκιμαστές της Panigale το 2011. Οι χρόνοι δεν έγιναν γνωστοί, ωστόσο ο ίδιος o Checa έγραψε στο twitter (από εκεί και η φωτό): «Καλή αρχή με την όμορφη Panigale. Δυο έντονες και θετικές ημέρες τεστ, με την μοτοσυκλέτα να εμπνέει εμπιστοσύνη. Ciao

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Vinales μένει στην Moto3

« Προηγούμενο άρθρο

Πέμπτος ο Spies στην Aragon!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα