• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H SERT κέρδισε τις 8 Ώρες Αντοχής στην Γερμανία
Suzuki, BMW, Yamaha στις 3 πρώτες θέσεις
Νέα 12/08/2012 - 11:17

Η Suzuki Endurance Racing Team θριάμβευσε στις 8 Ώρες του Oschersleben, μετά από 313 γύρους που ξεκίνησαν με το φως της ημέρας και ολοκληρώθηκαν το βράδυ με τα φώτα των μοτοσυκλετών να φωτίζουν τη διαδρομή. 

Η Γαλλική ομάδα έχει ήδη 11 Παγκόσμιους Τίτλους στα Πρωταθλήματα Αντοχής και άντεξε στην πίεση της ομάδας BMW Motorrad France Team Thevent και της Yamaha France GMT 94 Michelin Yamalube.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Suzuki Endurance Racing Team αύξησε τη διαφορά της στο κυνήγι του Τίτλου σε 19 βαθμούς απέναντι στις ομάδες BMW Motorrad France Team Thevent και Honda TT Legends, που ισοβαθμούν στην 2η θέση.

 

Οι οδηγοί της Suzuki Endurance Racing Team, Vincent Philippe, Anthony Delhalle και Yukio Kagayama, άντεξαν από την αρχή στις πιέσεις της BMW που οδηγούσαν οι Sébastien Gimbert, Damian Cudlin και Erwan Nigon, που με τη σειρά τους τερμάτισαν μόλις 13'' δευτερόλεπτα μπροστά – μετά από 8 ώρες αγώνα – από τους οδηγούς της Yamaha David Checa, Kenny Foray και Gwen Giabbani.

Η ομάδα Honda TT Legends με τους John McGuinness, Cameron Donald και Jason O’Halloran έμεινε στην 4η θέση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μπροστά από την ομάδα Yamalube Folch Endurance.

 

Οι 24 Ώρες του Le Mans, είναι ο 6ος και τελευταίος γύρος του FIM Endurance World Championship, όπως λέγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής, που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Σεπτεμβρίου στη θρυλική πίστα της Γαλλίας. Ο νικητής εκεί θα διεκδικήσει 40 βαθμούς και βέβαια όλα είναι πιθανά στη μάχη για τον Τίτλο.

 

Επόμενο άρθρο »

H Fan Motorcycles και η 1199 στους Αγώνες;

« Προηγούμενο άρθρο

Σήμερα οι 8 Ώρες του Oschersleben

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα