• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σήμερα οι 8 Ώρες του Oschersleben
Στην Γερμανία ο Αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής
Νέα 11/08/2012 - 23:42

Η ομάδα BMW Motorrad France Team Thevent ξεκινάει σε λίγο από τη 2η θέση τις 8 Ώρες του Oschersleben με οδηγούς τους Damian Cudlin, Sébastien Gimbert και Erwan Nigon που λίγο έλειψε να πάρουν την pole posotion ποτ πήγε στην ομάδα Suzuki SERT, που προηγείται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής, με δύο αγώνες να απομένουν μέχρι το τέλος. 

 

Η BMW της ομάδας δέχτηκε αλλαγές χθες το βράδυ, ώστε να είναι πιο ανταγωνιστική σήμερα στον Αγώνα που περιλαμβάνει και μέρος νυχτερινής οδήγησης.

Ο στόχος τώρα για τη μοτοσυκλέτα #99 BMW S1000RR και τους Cudlin, Nigon και Gimbert είναι να πιέσουν για τη νίκη, ώστε να έχουν πιθανότητες να διεκδικήσουν τον Τίτλο στον τελευταίο αγώνα που είναι οι 24 Ώρες του Le Mans.

Να θυμίσουμε ότι η ομάδα ήταν εξαιρετικά άτυχη στις 8 Ώρες της Suzuka, όταν 40' λεπτά πριν το τέλος ένα πρόβλημα στα ηλεκτρικά την έριξε στις πίσω θέσεις.

 

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Michael Bartholemy δήλωσε:

“Υπολειπόμαστε 13 βαθμούς από την SERT στο πρωτάθλημα, έτσι έχουμε μόνο μια προοπτική που είναι να προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Είμαι σίγουρος ότι η SERT αρχίζει να αισθάνεται την πίεση, ενώ εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε, πιέζοντας για τη νίκη. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί ο αγώνας, αλλά είμαι σίγουρος ότι το πακέτο BMW και Michelin που έχουμε θα είναι πολύ δυνατό εδώ στο Oschersleben".

 

Επόμενο άρθρο »

H SERT κέρδισε τις 8 Ώρες Αντοχής στην Γερμανία

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Dovi στην Ducati; Και που οι άλλοι;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα