• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Audi SC-1 Superscooter!
Ένα σκούτερ με την σφραγίδα της Audi-Ducati!
Νέα Αγοράς 27/07/2012 - 15:38

Αμέσως μετά την οριστική απόκτηση της Ducati από την Audi, ο Γερμανός κατασκευαστής αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα, εκμεταλλευόμενος την τεχνολογική γνώση της Ιταλικής φίρμας! Το νέο αυτό μοντέλο θα είναι είτε μια μικρή μοτοσυκλέτα, είτε ένα σκούτερ για αστικές μετακινήσεις και έτσι, δεν θα ταίριαζε ούτως ή άλλως στην γκάμα μοντέλων της Ducati.

 

Για να πούμε την αλήθεια και η Ducati είχε, στο παρελθόν, την ιδέα να κατασκευάσει ένα δικό της σκούτερ, αλλά το εγχείρημα αυτό αναβαλλόταν για διάφορους λόγους. Έτσι, αυτός ο σχεδιασμός θα αποκτήσει σάρκα και οστά, αλλά με διαφορετικό πια όνομα! Στο παρελθόν, ο Ιταλός σχεδιαστής Oberdan Bezzi είχε δώσει την δική του ερμηνεία για ένα υποθετικό Ducati Desmoscooter, αλλά τώρα το άλλαξε σε ένα Audi maxi-scooter, ένα εγχείρημα το οποίο μπορεί να γίνει πραγματικότητα αρκετά σύντομα!

 

Σύμφωνα με τον Bezzi, τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του σκούτερ θα είναι τα εξής: 700cc δικύλινδρος κινητήρας με απόδοση κάπου κοντά στους 90 ίππους, ελαφρύ μεταλλικό πλαίσιο και 16άρες ζάντες. Το εν λόγω σκούτερ θα αποτελέσει άμεσο ανταγωνιστή των BMWC600 Sport, Yamaha TMAX 530 και του εντυπωσιακού Aprilia SRV 850. Το μοντέλο θα διαθέτει κορυφαίο εξοπλισμό σε – όπως είναι αναμενόμενο – υψηλή τιμή... το τελευταίο πάντως δεν φαίνεται να πτοεί τους απανταχού θιασώτες της Audi και Ducati!

 

Επόμενο άρθρο »

PERISTERAS ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΤΟ

« Προηγούμενο άρθρο

Ανίκητη η Sidi Sports με τους Πρωταθλητές της!

Χορηγοί