• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανίκητη η Sidi Sports με τους Πρωταθλητές της!
Tόσο στις πίστες όσο και off road!
Νέα Αγοράς 26/07/2012 - 16:43

Από την άσφαλτο της πίστας, μέχρι το τερέν του motocross, το τραγούδι της νίκης είναι το ίδιο για την Sidi Sport, η οποία ζει πραγματικά μαγικές στιγμές, μέσω των επιτυχιών των αναβατών της!

 

Στο motocross, τα μάτια όλων είναι στραμμένα στον Antonio Cairoli, ο οποίος με τις νίκες του πλησιάζει ακόμη περισσότερο στο 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Στο τελευταίο GP στην Ρωσία, στην πίστα Semigorje, ο αναβάτης της Red Bull KTM κατέκτησε την αγαπημένη του 1η θέση και στους δυο αγώνες, όπως και στην τελική κατάταξη, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το προβάδισμά του στην γενική βαθμολογία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, έναντι του κυριότερου αντιπάλου του, Desalle.

 

Την μεγάλη επιτυχία της Sidi Sport, ολοκλήρωσε ο Ken De Dycker - ο ομόσταυλος του Cairoli -  ο οποίος κατάφερε να τερματίσει 2ος στον πρώτο αγώνα και 3ος στον δεύτερο, φιγουράροντας στην 3η θέση της τελικής κατάταξης. Ο ρυθμός του De Dycker ήταν φανταστικός και αυτός του χάρισε το δεύτερό του βάθρο για φέτος. Όπως πάντα, οι αναβάτες της Sidi μπορούν να ανταπεξέλθουν κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, με την αρωγή των Sidi Crossfire μποτών!

 

Οι πρωταθλητές της Sidi Sport στα Supersport 600cc, έδωσαν και αυτοί με την σειρά τους μια πολύ ωραία παράσταση στο Brno! Εκεί, η μάχη για την κορυφή δόθηκε από τους δυο αναβάτες της Sidi, Fabien Foret – ο οποίος και κέρδισε τον αγώνα – και Kenan Sofuoglu! Και οι δυο τους χάρισαν πλούσιο θέαμα στους παρευρισκομένους, φορώντας πάντα τις Sidi Vortice μπότες τους! Στην βαθμολογία, ο Sofuoglu κρατά το προβάδισμα, με τον Foret να βρίσκεται στην 3η θέση και να κερδίζει συνεχώς έδαφος!

 

Επόμενο άρθρο »

Audi SC-1 Superscooter!

« Προηγούμενο άρθρο

BMW S1000RR HP4

Χορηγοί