• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: “Νιώθω καλά!”
Stoner: Καλός στο στεγνό, δυσκολίες στο βρεγμένο
Νέα 06/07/2012 - 20:29

Η ομάδα της Repsol Honda είχε ένα πολύ θετικό ξεκίνημα στην πίστα της Γερμανίας, με τον Dani Pedrosa να κυριαρχεί και στα δυο ελεύθερα σήμερα, ενώ ο ομόσταυλός του, Casey Stoner, να ακολουθεί σε μικρή απόσταση!

 

Ο Pedrosa, ο νικητής εδώ τα 2 τελευταία χρόνια, έδωσε τον ρυθμό τον πρωί, σημειώνοντας χρόνο στα 1.22.357 δευτ, με τον Stoner να έρχεται δεύτερος, μόλις 0.087 δ. από τον Ισπανό. Το απόγευμα οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, με την βροχή να αρχίζει να πέφτει και τον Dani να πετυχαίνει και στο βρεγμένο τον πιο γρήγορο χρόνο – 1.32.228 – 0.180 δ. μπροστά από τον Casey!

 

 

Dani Pedrosa: «Το Σ/Κ ξεκίνησε αρκετά καλά για εμάς. Αν και ολοκληρώσαμε μόνο τα μισά απ’ όσα είχαμε προγραμματίσει, εν τούτοις ένιωσα καλά τόσο στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο. Θέλαμε να δοκιμάσουμε τα σκληρά ελαστικά το απόγευμα, διότι στην θεωρία, θα έπρεπε να δουλεύουν καλύτερα εδώ, που γέρνεις πολύ, ενώ με τα μαλακά η μοτοσυκλέτα θα γλιστρούσε. Σήμερα χρησιμοποίησα το νέο πλαίσιο που πήραμε στο Assen και η αίσθησή μου ήταν καλή, αλλά – καιρού επιτρέποντος – θα ήθελα να δοκιμάσω και πάλι τα 2 πλαίσια, πριν τις κατατακτήριες»

 

Casey Stoner: «Είμαστε χαρούμενοι σήμερα, στο στεγνό νιώθαμε άνετα και είχαμε σταθερά γρηγορότερο ρυθμό από τους υπόλοιπους, ενώ είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πάμε και πιο γρήγορα. Στο βρεγμένο δυσκολευτήκαμε λίγο στην αρχή, θέλαμε πιο πολύ πρόσφυση στο πίσω μέρος, με τις συνθήκες όμως να μην είναι ιδανικές… Δυστυχώς είχαμε και πάλι πρόβλημα chattering στο πίσω μέρος, ειδικά στις δεξιές στροφές, τόσο στο στεγνό όσο και στο βρεγμένο, κι έτσι πρέπει να το φτιάξουμε αυτό πριν τον αγώνα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Βελτίωση στο στεγνό θέλει η Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

O Lorenzo σε καλό ρυθμό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα