• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βελτίωση στο στεγνό θέλει η Ducati
Όπως πάντα, σταθερά γρήγορη στο βρεγμένο
Νέα 06/07/2012 - 21:02

Καιρού επιτρέποντος, θα δούμε αύριο την Ducati να συνεχίζει την δουλειά στο στεγνό set-up, με το οποίο ο Nicky και ο Vale τερμάτισαν στην 7η και 11η θέση αντίστοιχα, σήμερα το πρωί στα πρώτα ελεύθερα. Στην συνέχεια, όπως μας έχει συνηθίσει πολλάκις, η Ducati ήταν πολύ γρήγορη στο βρεγμένο, κρατώντας σταθερά επαφή με τους πρώτους στην λίστα. Στο τέλος, ο Ιταλός ήταν ο 5ος πιο γρήγορος, αφήνοντας μια θέση πίσω του τον Αμερικανό ομόσταυλό του!

 

«Σε γενικές γραμμές ήταν μια καλή ημέρα», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Hayden «Ο πρώτος μου γύρος δεν ήταν τέλειος, αλλά έδειξα σταθερότητα και καταφέραμε να κερδίσουμε λίγο σε κάθε μας έξοδο. Το πρωί χρησιμοποιήσαμε το σκληρό ελαστικό και ανυπομονούσα να δοκιμάσω το μαλακό το απόγευμα. Ωστόσο η βροχή μας εμπόδισε και θα δούμε αν θα καταφέρουμε να το φορέσουμε αύριο. Στην βροχή δυσκολεύτηκα λίγο στην αρχή, η πίστα γλίστραγε και είχε λίγο αέρα, αλλά σταδιακά βελτιώθηκα και βρήκα τον ρυθμό μου. Δεν είχα αρκετή πληροφόρηση από το πίσω μέρος, στις εισόδους των στροφών, όμως έχουμε μερικές ιδέες για το πώς θα το αντιμετωπίσουμε αύριο, αν βρέξει και πάλι!»

 

«Έχουμε ακόμα μερικά πράγματα να επιλύσουμε για το στεγνό στήσιμό μας, όμως είμαστε γρήγοροι στο βρεγμένο: 5οι με διαφορά 3/10 από την κορυφή», υπογράμμισε ο Rossiστις επίσημες δηλώσεις του. «Το πρωί έκανα συνεχόμενους γύρους με το σκληρό ελαστικό, για να καταλάβω ποιο από τα δυο πρέπει να χρησιμοποιήσω την Κυριακή. Θα είναι δύσκολη απόφαση, διότι το μαλακό είναι πιο γρήγορο στην αρχή, αλλά στην συνέχεια δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο, ενώ το σκληρό είναι πιο αργό αλλά και πιο σταθερό! Όσο για το στήσιμο, πρέπει να βελτιωθούμε – κυρίως – στον 2ο και 3ο τομέα, έτσι ελπίζουμε ότι ο καιρός θα είναι πιο σταθερός αύριο!»

 

Επόμενο άρθρο »

Εξαιρετικός ο Bradl μπροστά στο κοινό του!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: “Νιώθω καλά!”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα