• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Lorenzo σε καλό ρυθμό!
9ος, αλλά όχι μακριά από την κορυφή ο Spies!
Νέα 06/07/2012 - 19:35

Ο οδηγός της εργοστασιακής Yamaha, Jorge Lorenzo, βρήκε γρήγορα τον ρυθμό του στην πίστα του Sachsenring, παρά το γεγονός ότι χρειαζόταν πατερίτσες για να μετακινείται, λόγω του γνωστού περιστατικού στην πρώτη στροφή του Assen!

 

«Πονάω περισσότερο όταν περπατάω παρά στην μοτοσυκλέτα, πράγμα καλό…! Βοηθάει επίσης και η αδρεναλίνη πολύ…», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ισπανός άσος «Δεν είμαι 100% έτοιμος και κουράζομαι περισσότερο, ιδίως στο πάνω μέρος του σώματός μου, ωστόσο θεωρώ ότι κάναμε καλή δουλειά τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα!»

 

Ο Lorenzo ολοκλήρωσε την πρωινή διαδικασία μόλις 3/10 πίσω από τον πρώτο, ενώ το απόγευμα μείωσε την διαφορά του στο 1/10, δείχνοντας ότι παρά τον τραυματισμό του θα διεκδικήσει και στο Sachsenring την νίκη! «Ο τραυματισμός μου, το χάσιμο των βαθμών και του κινητήρα, δυσκολεύουν τα πράγματα για το Πρωτάθλημα, αλλά αυτό μας δίνει παραπάνω κίνητρο να συνεχίσουμε την δουλειά και να επιστρέψουμε δριμύτεροι!», τελείωσε τις δηλώσεις του ο Jorge.

 

Το πρωί ο Spies εστίασε κυρίως στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας του, δοκιμάζοντας διάφορα set-up χωρίς όμως να μείνει ικανοποιημένος… έτσι η επιστροφή στις δοκιμασμένες λύσεις ήταν μονόδρομος και ο Αμερικανός ήταν βελτιωμένος το απόγευμα, όταν και τερμάτισε στην 9η θέση με διαφορά 0.879 δευτ. από τον πρώτο!

 

«Το πρωί τα πράγματα ήταν λίγο εκνευριστικά… βγήκαμε για να δοκιμάσουμε διάφορα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η μοτοσυκλέτα δεν ήταν τόσο κακή, ωστόσο την κάναμε πολύ αργή! Ολοκληρώσαμε με ένα καλό αποτέλεσμα το απόγευμα στο βρεγμένο. Δεν είμαι τόσο αναστατωμένος, διότι τα τελευταία χρόνια όταν έβρεχε εδώ, ήμουν πραγματικά άθλιος! Φέτος όμως, παρόλο που ήμουν 9ος, δεν ήμουν τόσο μακριά από την κορυφή. Η αίσθησή μου με την μοτοσυκλέτα είναι καλή, στο βρεγμένο, έτσι θα περιμένουμε να δούμε αν θα έχουμε στεγνό ή βρεγμένο αύριο…!», σχολίασε ο Spies!

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: “Νιώθω καλά!”

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto2, ΕΔ2: Άπιαστος ο Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα