• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto2, ΕΔ2: Άπιαστος ο Espargaro!
O Aegerter 2ος, την έκπληξη ο Rolfo στην 3η θέση!
Νέα 06/07/2012 - 18:30

Ο καιρός συνέχιζε να κάνει τα δικά του στην πίστα του Sachsenring και στα τελευταία – για σήμερα – ελεύθερα της μεσαίας κατηγορίας του Πρωταθλήματος. Έβρεξε, στην συνέχεια είχαμε ηλιοφάνεια που στέγνωνε σε μερικά σημεία την πίστα και λίγο αργότερα η βροχή επέστρεψε! Όπως καταλαβαίνετε, οι οδηγοί της Moto2 δεν ήξεραν ποια ελαστικά να χρησιμοποιήσουν και πότε, χωρίς να "χαλάσουν" τα βρόχινά τους…! Ως εκ τούτου, πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν αρκετά λεπτά για πιο ιδανικές συνθήκες!

 

Ο Pol Espargaro– και πάλι – πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο, όταν η πίστα ήταν εν μέρει στεγνή και χρησιμοποιώντας σλικ ελαστικά… ο χρόνος του ήταν 1.28.258! Προς το τέλος της διαδικασίας, η μοτοσυκλέτα του έπαθε μηχανική βλάβη και αναγκάστηκε να την σπρώξει ως το γκαράζ του! Βέβαια, οι χρόνοι που είχε προλάβει να κάνει ήταν απλησίαστοι από τους υπόλοιπους, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι ο δεύτερος έμεινε πίσω του 1.4 δευτ. ενώ ο τρίτος πάνω από 2 ολόκληρα δευτερόλεπτα!

 

Την δεύτερη θέση πήρε ο Aegerter, αφήνοντας στην τρίτη τον Rolfo! Ο Ricky Cardus ολοκλήρωσε στην 4η θέση, ακολουθούμενος από τον Zarco – ο οποίος είναι καλός στο βρεγμένο – τον Simeon και τον Luthi στην 7η θέση. Μετά την πτώση του το πρωί, ο Marquez δεν τα έδωσε όλα και πλασαρίστηκε στην 8η θέση της λίστας, μένοντας πίσω για 2.6 δευτ. από τον αντίπαλό του. Την δεκάδα έκλεισαν οι Toni Elias και Axel Pons σε μια διαδικασία που με τον τρόπο που εξελίχθηκε πρόσφερε λίγα πράγματα στους αναβάτες…

 

Αναλυτικά δείτε τους χρόνους στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo σε καλό ρυθμό!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring ΕΔ2: O Bradl 2ος πίσω από τον Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα