• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring ΕΔ2: O Bradl 2ος πίσω από τον Pedrosa!
Ο Γερμανός έκανε την έκπληξη εντός έδρας
Νέα 06/07/2012 - 16:30

Ο Stefan Bradl με την δορυφορική Honda LCR, έκανε την έκπληξη μέσα στην πίστα της πατρίδας του και στον τελευταίο του γύρο, έμεινε μόλις 76 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από την ευκαιρία να γράψει το όνομά του στην πρώτη θέση μιας επίσημης χρονομέτρησης, στις Ελεύθερες Δοκιμές 2, που ξεκίνησαν κάτω από βροχή. 

Η πίστα άρχισε να στεγνώνει σε ορισμένα μικρά κομμάτια της διαδρομής και η μάχη με το χρονόμετρο ήταν πολύ έντονη, μεταξύ όλων των οδηγών.

Ο Dani Pedrosa με την Repsol Honda είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας, με μια σειρά πολλών γρήγορων γύρων και στο τέλος ήταν αυτός που έμεινε πρώτος. Πίσω από τον 2ο Γερμανό ο Jorge Lorenzo σημείωσε 99 χιλιοστά του δευτερολέπτου αργότερο χρόνο από τον Pedrosa και έδειξε και αυτός ότι μπορεί να ελέγχει το ρυθμό στη βροχή και να ρυθμίζει σωστά την Yamaha M1 και για αυτές τις συνθήκες.

O Casey Stoner με - όπως πάντα – λίγους γύρους στο ενεργητικό του, σημείωσε τον 4ο χρόνο, θυμίζοντας σε όλους ότι και στη βροχή είναι ικανότατος.

 

Αυτός που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις ικανότητες είναι ο 5ος, που δεν είναι άλλος από τον Valentino Rossi που έδειξε και πάλι ότι όταν οι μοτοσυκλέτες είναι πιο ισοδύναμες – όπως στη βροχή – και όταν τα λάστιχα δίνουν καλύτερη πληροφόρηση – όπως στη βροχή – τότε μπορεί να διεκδικεί τη νίκη.

Κοντά του στην 6η θέση ο ομόσταυλός του Nicky Hayden που έμεινε μπροστά από τον Cal Crutchlow που αν και Βρετανός δεν τα πήγε όσο καλά άλλες φορές φέτος στο βρεγμένο. Dovizioso, Spies, Barbera & Bautista ακολούθησαν στις θέσεις 8-11, για να συμπληρώσουν 11 οδηγούς μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο!

 

Στις CRT μοτοσυκλέτες ο James Ellison με την Aprilia ART πήρε την 1η θέση, με διαφορά 2.666 δευτερόλεπτα, διαφορά μεγαλύτερη από αυτή του στεγνού, γεγονός που δείχνει ότι και στο βρεγμένο οι CRT δεν μπορούν να έχουν καμία τύχη απέναντι στις πρωτότυπες!

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές ταχύτητες.

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2, ΕΔ2: Άπιαστος ο Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto3, ΕΔ2: Επέστρεψε ο Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα