• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto3, ΕΔ2: Επέστρεψε ο Vinales!
Άφησε δεύτερο τον πολύ δυνατό Kornfeil, 28ος ο Σίσσης
Νέα 06/07/2012 - 16:18

Ο Maverick Vinales πήρε το αίμα του πίσω μετά την πτώση του το πρωί, και στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο για να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της λίστας! Ο αναβάτης της Blusens Avintia, στον 19ο από τους 20 γύρους που έκανε, πέτυχε 1.28.661, παρά το γεγονός ότι άρχιζε να βρέχει τα τελευταία 5 περίπου λεπτά! Ο ανταγωνισμός της κατηγορίας στην δύσκολη πίστα του Sachsenring αναμένεται μεγάλος, με 16 αναβάτες να έχουν διαφορά μικρότερη του ενός δευτερολέπτου!

 

Ο Jakub Kornfeil συνέχισε την εξαιρετική του εμφάνιση στην Γερμανία, παίρνοντας την δεύτερη θέση, μπροστά από τον επίσης πολύ καλό Danny Kent, ο οποίος βελτιώθηκε σε σύγκριση με το πρωί! Στην 4η θέση βρίσκουμε τον Faubel, ο οποίος δεν κατάφερε να επαναλάβει την πολύ καλή του παρουσία στα πρώτα ελεύθερα, ενώ ακολουθούν οι Alex Rins και Louis Rossi, ο οποίος οδηγούσε την μάχη με το χρονόμετρο, ώσπου εν τέλει έμεινε 6ος. Ο Sandro Cortese δείχνει να δυσκολεύεται κάπως στην πίστα του Sachsenring, καταφέρνοντας μόλις στον τελευταίο του γύρο να πλασαρίζεται στην 7η θέση.

 

Ο Danny Webb κατάφερε να παραμείνει μέσα στην δεκάδα, φέρνοντας την Mahindra του στην 8η θέση. Οι αναβάτες της Kalex ΚΤΜ, Alberto Moncayo και Luis Salom βρέθηκαν στην 9η και 10η θέση αντίστοιχα. Ο Niklas Ajo – 8ος το πρωί – είχε highsiding σε μια στροφή και κατάφερε να το ξεπεράσει χωρίς συνέπειες, ολοκληρώνοντας όμως στην 19η θέση.

 

Ο Θανάσης παρουσιάστηκε ελαφρώς βελτιωμένος στους χρόνους του, πετυχαίνοντας και πάλι στον 10ο  γύρο, τον καλύτερό του χρόνο στα 1.30.534, ενώ παράλληλα μείωσε και τον διαφορά του στα 1.8 δευτερόλεπτα. Ωστόσο η θέση του δεν είναι κολακευτική, πέφτοντας στην 28η πάνω στην ταχύτατη ΚΤΜ του, με την οποία σημείωσε την δεύτερη ψηλότερη τελική: 201.8 χαω!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring ΕΔ2: O Bradl 2ος πίσω από τον Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto2, ΕΔ1: Ο Espargaro την 1η θέση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα