• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto2, ΕΔ1: Ο Espargaro την 1η θέση!
Εκμεταλλευόμενος την πτώση του Marquez!
Νέα 06/07/2012 - 14:58

Η θερμοκρασία ανέβηκε στην πίστα του Sachsenring – με την βροχή να μην κάνει την εμφάνισή της μέχρι αυτήν την στιγμή – και αυτό προκάλεσε κάποια θέματα με τα ελαστικά στους αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας. Ο Marc Marquez ήταν μπροστά στα πρώτα ελεύθερα, μέχρι τα τελευταία λεπτά, όταν σε έναν από τους γρήγορους γύρους έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και έπεσε με θεαματικό τρόπο, χωρίς ευτυχώς να πάθει τίποτα σοβαρό.

 

Με τον Marquez εκτός, αφού δεν κατάφερε να επανέλθει μετά την πτώση του, ο Pol Espargaro άρπαξε την ευκαιρία και με έναν πολύ γρήγορο τελευταίο γύρο κατάφερε να “γράψει” 1.25.179, μόλις 0.048 δευτ κάτω από τον χρόνο του Marquez. Η διαδικασία είχε κι άλλες πτώσεις, με τους Iannone και Luthiνα πέφτουν και να δίνουν την ευκαιρία στον Bradley Smith να παίρνει μια ανέλπιστη 3η θέση, μπροστά από τους Mika Kallio, Alex de Angelis – δεύτερο Σ/Κ που είναι με FTR πλαίσιο και δείχνει ήδη γρήγορος πετυχαίνοντας τον 5ο χρόνο – και τους Iannone και Luthi.

 

Ο Aegerter συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και  πήρε την 8η θέση, μπροστά από τον Yuki Takahashi, ο οποίος για πρώτη φορά φέτος κατάφερε να μπει μέσα στην πρώτη δεκάδα, και τον Simone Corsi που ολοκλήρωσε την πρώτη δεκάδα. Ο τελευταίος μάλιστα κατάφερε ένα ωραίο σώσιμο στα μισά περίπου της διαδικασίας!

 

Αναλυτικά η κατάταξη στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto3, ΕΔ2: Επέστρεψε ο Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Το Sachsenring γιορτάζει την 85η επέτειο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα