• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Sachsenring γιορτάζει την 85η επέτειο!
Με μια ειδική εκδήλωση χτες το απόγευμα!
Νέα 06/07/2012 - 13:32

Ο εορτασμός για τα 85 χρόνια της πίστας του Sachsenring έλαβε χώρα χτες το απόγευμα σε μια ειδική εκδήλωση, όπου παρουσιάστηκαν στο κοινό 50 ιστορικές μοτοσυκλέτες, ενώ οι θεατές είχαν την ευκαιρία να δουν τους Cal Crutchlow πάνω στην YZR-M1 του να τρέχει στην μικρή ευθεία δίπλα στον PhilRead (7 Παγκόσμιους Τίτλους σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες) πάνω στην 250ccYamaha του, του 1968!

 

Ο Stefan Bradl οδήγησε την μοτοσυκλέτα του δίπλα στον πατέρα του (βλ. φωτό), Helmut, τον οποίο περίμενε μια μεγάλη έκπληξη, καθώς η LCR του έφερε την HB Honda NSR 250cc που οδηγούσε παλιά! Στην συνέχεια αντάλλαξαν μοτοσυκλέτες και τόσο ο Crutchlow, όσο και ο Bradl είχαν την δυνατότητα να πάρουν μια γεύση από τις παλιότερες μοτοσυκλέτες!

 

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν επίσης οι Angel Nieto (12+1 Παγκόσμιους Τίτλους), Jim Redman (4 Τίτλους στις κατηγορίες 250ccκαι 350cc) και Anton Mang, ο οποίος ήταν ο τελευταίος Γερμανός που κατέκτησε Παγκόσμιο Τίτλο πριν το 2011, όταν ο Bradl στέφθηκε Πρωταθλητής της Moto2!

 

Ο πατέρας του νεαρού Γερμανού που εντυπωσιάζει στην πρώτη του χρονιά στην μεγάλη κατηγορία, Helmut Bradl, δήλωσε: «Νομίζω ότι η μεγαλύτερή μου επιτυχία είναι ότι η στολή μου κάνει μετά από 21 χρόνια! Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα το να βρίσκομαι στο grid δίπλα στον γιο μου και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα – ειδικά τον Lucio – για αυτήν την καταπληκτική έκπληξη!»

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2, ΕΔ1: Ο Espargaro την 1η θέση!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring ΕΔ1: Δύο Honda μπροστά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα