• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Κλειδί τα ελαστικά για το Assen!
Θέλει περισσότερο χρόνο με το νέο ελαστικό
Νέα 26/06/2012 - 13:36

Στην όμορφη Ολλανδία μετακομίζουμε για τον 7ο γύρο του Πρωταθλήματος, εκεί όπου ο Dani Pedrosa θα δώσει την δική του μάχη για να μείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο του Πρωταθλητή! Για την ώρα ο Ισπανός βρίσκεται στην 3η θέση με 101 βαθμούς και θα έχει την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά, σε μια πίστα που δεν αγωνίστηκε πέρυσι λόγω τραυματισμού.

 

Το 2006 η συγκεκριμένη πίστα “δέχτηκε” μερικές μετατροπές και μίκρυνε λίγο, ωστόσο διατηρεί τις γρήγορες εναλλαγές κατεύθυνσης στο παλιό τμήμα της, όπου οι αναβάτες θα πρέπει να έχουν μια κοφτερή σε κράτημα μοτοσυκλέτα για να ανταπεξέλθουν!

 

«Δεν βρισκόμουν εδώ πέρυσι, εξαιτίας ενός τραυματισμού, αλλά πρόκειται για μια πίστα την οποία γνωρίζω καλά…», σχολίασε ο Ισπανός της Honda«Ο καιρός στο Assen είναι αρκετά ευμετάβλητος, έτσι ευχόμαστε να έχουμε ευκαιρία να συνεχίσουμε το στήσιμο της μοτοσυκλέτας μας, στο στεγνό, ώστε να την κάνουμε πιο εύκολη στην οδήγηση!»

 

Τα νέα ελαστικά της Bridgestone ήταν στο στόχαστρο του Pedrosa το τελευταίο διάστημα, με τον Ισπανό να δηλώνει ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να τα συνηθίσει… «Θέλουμε περισσότερη εμπειρία με το νέο μπροστινό ελαστικό και ευελπιστούμε ότι θα σημειώσουμε πρόοδο αυτήν την εβδομάδα. Είναι σημαντικό να έχουμε καλή αίσθηση με τα ελαστικά στο Assen, καθώς υπάρχουν αρκετές γρήγορες στροφές. Ανυπομονώ για τον συγκεκριμένο αγώνα και στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό!»

 

Επόμενο άρθρο »

Ezpeleta: Ο Rossi σε ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα το 2013!

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Θέλουμε την νίκη στο Assen!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα