• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Θέλουμε την νίκη στο Assen!
Εν όψει και της δύσκολης συνέχειας!
Νέα 26/06/2012 - 12:41

Ο 7ος γύρος του Πρωταθλήματος MotoGP, μας φέρνει στην βόρεια Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ολλανδία, για τον πρώτο από τους τρεις συνεχόμενους αγώνες! Εκεί, ο Casey Stonerθα προσπαθήσει να μειώσει την διαφορά του από τον πρωτοπόρο Jorge Lorenzo και να λύσει τα διάφορα προβλήματα της μοτοσυκλέτας του, εν όψει της δύσκολης συνέχειας!

 

Ο καιρός στο Assen μπορεί να είναι αρκετά απρόβλεπτος, όπως άλλωστε και στην Αγγλία, ωστόσο ο Αυστραλός είναι σίγουρος ότι θα ανέβει και πάλι στο βάθρο, όπως άλλωστε κάνει τα τελευταία χρόνια!

 

«Είχαμε μερικά καλά αποτελέσματα στο Assen, όπως και κάποια άσχημα, έτσι ευελπιστούμε ότι αυτό το Σ/Κ θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα αποφύγουμε τραυματισμούς, όπως πέρυσι που χτύπησα το λαιμό μου και με ταλαιπωρεί μέχρι σήμερα…!», ξεκίνησε τις προγραμματισμένες του δηλώσεις ο Casey Stoner. Να θυμίσουμε ότι ο Αυστραλός ήταν ο νικητής στην θρυλική πίστα της Ολλανδίας το 2008, ενώ έχει ανέβει 6 φορές στο βάθρο, στην συγκεκριμένη πίστα!

 

«Στο Assen περνάς το μεγαλύτερο διάστημα στην άκρη του ελαστικού και δυστυχώς, αυτό είναι για την ώρα ένα από τα μεγαλύτερά μας προβλήματα, έτσι πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό την Πέμπτη και την Παρασκευή, για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί το Σάββατο…» Το θέμα του καιρού απασχόλησε τον Casey στην συνέχεια, ο οποίος σημειωτέον, δεν έχει χάσει βάθρο από το 2007 κι εξής στο Assen!


«Πραγματικά ελπίζω ο καιρός να είναι καλός, διότι χρειαζόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στην πίστα για να επιλύσουμε ορισμένα θέματα με την μοτοσυκλέτα. Με τρεις συνεχόμενους αγώνες, είναι σημαντικό να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο

Assen, αλλά και στο Sachsenring και στο Mugello, έτσι πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι…»

 

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Κλειδί τα ελαστικά για το Assen!

« Προηγούμενο άρθρο

Το MotoGP στο Assen!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα