• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θέλω να κερδίσω με την Ducati, τώρα!
Του άρεσε η 1199 που οδήγησε στο Misano
Νέα 24/06/2012 - 22:22

Για τον Valentino Rossi ήταν το πρώτο WDW, σε αντίθεση με τον ομόσταυλό του Nicky Hayden που έχει βρεθεί αρκετές φορές στη μεγάλη αυτή παγκόσμια γιορτή της Ducati. Οι δύο οδηγοί της εργοστασιακής ομάδας του MotoGP οδήγησαν μαζί στην πίστα τη νέα 1199 Panigale και μίλησαν για την όλη εμπειρία του World Ducati Week. 

 

O Rossi είπε χαρακτηριστικά:

“Είναι το πρώτο μου WDW. Έχουμε τόσους πολλούς οπαδούς και είναι ωραίο να του βλέπεις εδώ με τις μοτοσυκλέτες τους. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος για το ότι είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Αυτό το WDW ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικό. Οι άνθρωποι που έχουν μια Ducati... δεν έχουν απλά επιλέξει μια μοτοσυκλέτα, έχουν επιλέξει μια θρησκεία”.

Ο Rossi μίλησε βέβαια και για την εμπειρία με την Panigale:

“Οδήγησα την 1199 και είναι σίγουρα μια μαγευτική μοτοσυκλέτα. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα, τόσο μικρή που μοιάζει με 125. Είναι σπουδαία. Είναι όμορφη”.

 

Ο Valentino μίλησε και για τις μοτοσυκλέτες που χρησιμοποιεί στο δρόμο:

“Όταν έχω ελεύθερο χρόνο, μου αρέσει να οδηγώ μοτοσυκλέτες. Οι Ducati που χρησιμοποιώ συχνότερα είναι η Hypermotard και η Multistrada... Το εργοστάσιο μου τις δίνει και μετά τις επιστρέφω. Οι μοτοσυκλέτες αυτές είναι πολύ άνετες, βολικές και διασκεδαστικές, αλλά τις οδηγώ μόνο το καλοκαίρι. Το χειμώνα χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο γιατί είμαι “κρυουλιάρης”. Μερικές φορές οδηγώ στο δρόμο με άλλους και όταν με αναγνωρίζουν έχει πλάκα!”  

 

Απάντησε βέβαια και στο μεγάλο ερώτημα: Θα μείνει στην Ιταλική εταιρία του χρόνου;

“Το σπουδαίο πράγμα με την Ducati είναι ότι είναι αναγνωρίσιμη και θελκτική μάρκα σε όλο τον κόσμο. Η μεγαλύτερή μου επιθυμία είναι να κερδίσω με την Ducati, τώρα;!”

 

Επόμενο άρθρο »

1ο AEGEAN ENDURANCE PRACTICE

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Bayliss κέρδισε τον Rossi στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA