• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέλος οι δοκιμές για Pedrosa!
Πρόωρα ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές της Sepang για τον Dani Pendrosa καθώς ο Ισπανός αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του...
Νέα 06/02/2009 - 18:52
Πρόωρα ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές της Sepang για τον Dani Pendrosa καθώς ο Ισπανός αποφάσισε την Παρασκευή να επιστρέψει στην πατρίδα του για να ξεκουράσει το αριστερό του γόνατο το οποίο είχε χτυπήσει κατά την πτώση που είχε στον αγώνα του Phillip Island.

Τον περασμένο Δεκέμβρη, ο Pedrosa υποβλήθηκε κρυφά (σ.σ. κάποιοι ισχυρίζονται ότι το έκρυψε ακόμα και από την Honda) σε χειρουργική επέμβαση στην άρθρωση του συγκεκριμένου γονάτου, αλλά ακόμα δεν έχει αναρρώσει πλήρως με αποτέλεσμα να μη μπορεί να μείνει για περισσότερους από τέσσερις-πέντε συνεχόμενους γύρους πάνω στη μοτοσικλέτα.

Για τον λόγο αυτό λοιπόν επιστρέφει στην πατρίδα του ώστε να συνεχίσει την αποθεραπεία του και να ξεκουραστεί ώστε να είναι έτοιμος για τις βραδινές δοκιμές του Κατάρ που θα διεξαχθούν 1-3 Μαρτίου.

"Για αύριο είχαμε προγραμματίσει να κάνουμε προσομοίωση αγώνα αλλά τελικά αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε τις δοκιμές γιατί δεν θα ήμουν σε θέση να καλύψω απόσταση αγώνα. Στην πραγματικότητα τον περασμένο Δεκέμβρη έκανα μια επέμβαση στο αριστερό γόνατο για να ξεπεράσω τους τραυματισμούς που είχα υποστεί κατά την πτώση που είχα στον αγώνα της Αυστραλίας. Τώρα χρειάζομαι ξεκούραση", είπε ο 23χρονος από το Sabadell ο οποίος την Παρασκευή πραγματοποίησε συνολικά 51 γύρους σημειώνοντας τον τέταρτο καλύτερο χρόνο.

Αναφερόμενος στην νέα RC212V αλλά και στην πορεία των δοκιμών, δήλωσε: "Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάναμε. Ρίξαμε το βάρος πάνω στο πλαίσιο και τις αναρτήσεις και δουλέψαμε επίσης πάνω στα λάστιχα με σκοπό να βρούμε την καλύτερη λύση για τη μοτοσικλέτα μας. Σήμερα ήμουν πολύ πιο άνετος πάνω στη μηχανή και από τους πρώτους γύρους κατάφερα να κινηθώ γρήγορα, ενώ δοκιμάσαμε όλα όσα είχαμε προγραμματίσει. Γνωρίζω τη μοτοσικλέτα η οποία είναι εξέλιξη της περσινής μοτοσικλέτας και αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με την περσινή χρονιά όταν και η μοτοσικλέτα ήταν εντελώς νέα για μένα. Έχουμε σημειώσει τα σημεία που θα πρέπει να βελτιώσουμε την επόμενη φορά".

 

Επόμενο άρθρο »

HRC: Στις 18.200 σ.α.λ το μέγιστο όριο λειτουργίας των «πελατειακών» V4

« Προηγούμενο άρθρο

Πτώση για το Valentino Rossi

Χορηγοί