• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ένα αξέχαστο Σ/Κ!
Είχα την δεύτερη θέση, δήλωσε ο Dovi!
Νέα 17/06/2012 - 21:48

Με απόφαση της τελευταίας στιγμής, ο Crutchlow πήρε μέρος στον αγώνα, αφού έσφιξε τα δόντια παρά τον τραυματισμό του από την σφοδρή πτώση που είχε χτες. Ο Βρετανός ήθελε όσο τίποτα να αγωνιστεί μπροστά στους οπαδούς του και η αποφασιστικότητά του φάνηκε από την πρώτη στιγμή, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να ξεκινήσει από την 20η θέση της εκκίνησης!

 

«Πρόκειται για ένα Σ/Κ που δεν θα το ξεχάσω γρήγορα!», σχολίασε ικανοποιημένος ο Βρετανός «Χτες με την πτώση μου όλα καταστράφηκαν και πίστεψα ότι θα έχανα και πάλι τον εντός έδρας αγώνα, όμως οι άνθρωποι στην Clinica Mobile έκαναν καταπληκτική δουλειά! Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα μπορούσα να τερματίσω έκτος…! Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας και έπρεπε να αφήσω στην άκρη τον πόνο και να επιτρέψω στην αδρεναλίνη και στην υποστήριξη του Αγγλικού κοινού να με συνεπάρουν!»

 

Μέχρι το τέλος του δεύτερου γύρου, ο Cal είχε προσπεράσει και τις 9 CRT και σκαρφάλωσε στην 11η θέση, με τον Vale να είναι 3.3 δευτ. μπροστά, στην 10η. Η ηρωική προσπάθεια του Βρετανού δεν σταμάτησε εκεί και παρά τους πόνους όταν άλλαζε κατεύθυνση και ταχύτητες, ο Cal πέρασε τον Rossi και κυνήγησε με εκπληκτικό ρυθμό τους Barbera και Bradl για να βρεθεί 7ος στον εντέκατο γύρο!

«Όταν πέρασα τον Bradl, είδα ότι ο Nicky ήταν αρκετά μακριά, αλλά συνέχιζα να πιέζω για να δω τι μπορεί να γίνει. Είμαι χαρούμενος με τους χρόνους μου, διότι είχα αντίστοιχο ρυθμό με τα παιδιά στο βάθρο, παρά το σπασμένο μου αστράγαλο! Έτσι, ένα μέρος μου δεν μπορεί παρά να σκέφτεται ότι θα ανέβαινα στο βάθρο, αν δεν ήταν η πτώση μου… δεν πρόκειται να παραπονεθώ όμως και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους μηχανικούς της ομάδας, οι οποίοι διάλεξαν το στήσιμο για εμένα και δούλεψε άψογα! Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό, που ήταν απίστευτο σήμερα! Όταν έπεφτα χτες, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι δεν θα με έβλεπαν στον εντός έδρας αγώνα… η υποστήριξή τους με βοήθησε πολύ και ελπίζω να γύρισαν σπίτια τους υπερήφανοι για την προσπάθεια που έκανα γι’ αυτούς…!»

 

Τα συναισθήματα χαράς δεν ήταν αμοιβαία και για τον Andrea Dovizioso, ο οποίος παρά το πολύ καλό του ξεκίνημα, είχε μια πτώση και όταν επανήλθε, έχασε την ευκαιρία να ανέβει για 4η συνεχόμενη χρονιά στο βάθρο του Βρετανικού GP, τερματίζοντας πολύ πίσω στην 19η θέση…

 

«Πραγματικά είναι κρίμα, διότι είχα την δυνατότητα να παλέψω για την δεύτερη θέση σήμερα», δήλωσε ο Dovi«Ήμουν τρίτος και είχα την σιγουριά ότι θα ανέβαινα στο βάθρο όταν έπεσα και δεν είμαι καθόλου χαρούμενος με αυτό, διότι ήταν αναπάντεχο. Συνέβη όταν ένιωθα πολύ άνετα με την μοτοσυκλέτα και σίγουρα δεν ξεπέρασα το όριο! Έκανα μόνο ένα μικρό λάθος, χάνοντας το πίσω μέρος, και δεν μπορούσα να ελέγξω την μοτοσυκλέτα. Η δουλειά που κάνει η ομάδα μου είναι εξαιρετική και η Yamaha είναι μια φανταστική μοτοσυκλέτα να οδηγάς, έτσι πηγαίνω στο Assen για να διεκδικήσω ακόμα ένα βάθρο!»

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: H πραγματική Ducati ήταν αυτή του Hayden!

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: Ανησύχησα με τον ρυθμό των Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα