• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Ανησύχησα με τον ρυθμό των Yamaha!
Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Pedrosa
Νέα 17/06/2012 - 21:19

Το δίδυμο της Honda ανέβηκε για 4η φορά στο βάθρο, στους έξι πρώτους αγώνες της χρονιάς, μετά από ένα δύσκολο Σ/Κ για τους Stoner και Pedrosa.

 

Ξεκινώντας στην τρίτη θέση ο Stoner, πήρε εξ αρχής το προβάδισμα και προσπάθησε να το κρατήσει, χωρίς όμως να ανταπεξέλθει στον φρενήρη ρυθμό της Μ1 του Lorenzo. Εν τέλει, μετά από μια ωραία μάχη, ο Stoner παραχώρησε το πρώτο σκαλί του βάθρου στον Jorge

 

«Δεν ήταν ένας καλός αγώνας για εμάς», παραδέχτηκε ο Stoner. «Είδα τον ρυθμό των Yamaha από την αρχή και με ανησύχησε πράγματι… ήδη από τον 3ο γύρο δεν ένιωθα καλά την μοτοσυκλέτα, ειδικά στα αριστερά, ενώ το ελαστικό καταστράφηκε σχεδόν αμέσως! Το σχέδιό μου ήταν να μπω μπροστά και να τους κρατήσω πίσω, αλλά o Ben αποδείχτηκε δύσκολος να τον περάσω. Πιο μετά έκανε ένα λάθος και κατάφερα να περάσω, προσπαθώντας να κρατήσω το προβάδισμα. Γνωρίζαμε ότι δεν είχαμε καλύτερο ρυθμό από τους άλλους και δεν θα αργούσαν να μας φτάσουν, έτσι έκανα ό,τι μπορούσα για να μείνω μπροστά. Σήμερα θέλαμε παραπάνω πρόσφυση και μόνο τότε θα παλεύαμε για την νίκη, αλλά κοιτώντας τα πίσω ελαστικά στο τέλος, καταλάβαμε ότι κάτι ήταν λάθος με τα δικά μας.

 

Τα νέα μπροστινά ελαστικά που μοιράστηκαν στο Silverstone προβλημάτισαν τον Αυστραλό Πρωταθλητή και τον εμπόδισαν – όπως υπογράμμισε – να παλέψει για την νίκη. Ο ομόσταυλός του, Dani Pedrosa, δεν αναφέρθηκε καθόλου στα νέα ελαστικά, δείχνοντας – όπως και μετά τον αγώνα της Καταλονίας – μάλλον απογοητευμένος.  Άλλωστε η νίκη την οποία διακαώς ψάχνει, δεν έρχεται για τον Ισπανό άσο της Honda.

 

«Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα μετά τον αγώνα», ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Dani., «Είμαι χαρούμενος που ανέβηκα στο βάθρο σ’ αυτήν την πίστα, για πολλούς λόγους: είναι μια πίστα που ανέκαθεν με δυσκόλευε. Είχαμε ένα δύσκολο Σ/Κ, δεν ήταν εύκολο για εμάς να μάθουμε την πίστα και να στήσουμε την μοτοσυκλέτα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Επίσης, δεν έκανα και το καλύτερό μου ξεκίνημα. Είδα ότι ο Jorge ξεχώριζε κι έτσι πέρασα τους Dovizioso, Bautista και Spies, φτάνοντας τον Casey, ο οποίος ήταν 2ος. Αλλά μέχρι τότε, ο Jorge είχε ξεφύγει. Προσπάθησα να περάσω τον Casey δυο φορές και στην τελευταία σικέιν έκανα ακόμα μια προσπάθεια, αλλά τότε μου ήρθε ένα όραμα: είδα και τις δυο Honda στο έδαφος κι έτσι συμβιβάστηκα με την 3η θέση».

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Ένα αξέχαστο Σ/Κ!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Lorenzo φαντάζει ανίκητος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα