• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Lorenzo φαντάζει ανίκητος!
Γλυκόπικρο το αποτέλεσμα για τον Spies!
Νέα 17/06/2012 - 21:14

O εκπληκτικός Jorge Lorenzo δεν πτοήθηκε από το ξεκίνημά του στην 4η θέση του grid, αντιθέτως περίμενε την κατάλληλη στιγμή και αφού είχε μείνει στην 6η θέση, σκαρφάλωσε γρήγορα στην δεύτερη θέση, πίσω από τον Stoner, ο οποίος προηγούνταν. Ο τελευταίος κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μόνο για 4 γύρους, μη καταφέρνοντας να αντέξει στην πίεση του τρομερού Ισπανού και της M1 του. Ο Jorge κράτησε την πρώτη θέση, παρά το λάθος που έκανε προς το τέλος, όταν παραλίγο να πέσει!

 

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας», παραδέχτηκε ο Jorge στις δηλώσεις του. «Τα παιδιά μπροστά ήταν πολύ δυνατά και γρήγορα κι έτσι ήταν δύσκολο για εμένα να τους προλάβω και να μείνω μαζί τους…», συνέχισε τις χαμηλών τόνων δηλώσεις του ο θριαμβευτής του Silverstone! «Σιγά-σιγά το πίσω ελαστικό φθειρόταν, εγώ είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και αποδείχτηκα πιο γρήγορος, προλαβαίνοντάς τους. Όταν τους έφτασα, δεν ήθελα να πέσω κι έτσι περίμενα την κατάλληλη στιγμή… έδειξα υπομονή»

 

Στην συνέχεια μίλησε για την ωραία του μάχη με τον νυν Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Stoner. «Όταν πρόλαβα τον Casey είχαμε μια καταληκτική μάχη κι ευτυχώς για εμάς είχα καλό ρυθμό και τον πέρασα. Λίγο πριν το τέλος έκανα ένα μικρό λάθος και παραλίγο να πέσω! Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα και για την ομάδα μου, που μου έδωσε μια καλή μοτοσυκλέτα και πάλι».

 

Ο έτερος της εργοστασιακής Yamaha, Ben Spies, έκανε ένα απίστευτα καλό ξεκίνημα στον αγώνα, ευρισκόμενος στην πρώτη θέση από την πρώτη στροφή! Ο Τεξανός έκανε 4 τέλειους γύρους, μέχρι που αντιμετώπισε πρόβλημα πρόσφυσης και έμεινε 2ος πίσω από τον Stoner. Σταδιακά άρχιζε να χάνει θέσεις, για να τερματίσει τελικά στην 5η θέση.

 

«Γλυκόπικρα τα συναισθήματα σήμερα…», παραδέχτηκε ο Spies. «Κάναμε καλή αρχή και είχα καλό ρυθμό στο ξεκίνημα. Μετά από 4-5 γύρους αντιμετωπίσαμε σοβαρό πρόβλημα με το πίσω ελαστικό και χάσαμε ρυθμό. Μετά, αυτό που μας έμεινε ήταν να περιορίσουμε την ζημιά. Από την αρχή της χρονιάς, η 5η θέση είναι το καλύτερό μας αποτέλεσμα! Η δυναμική της μοτοσυκλέτας ήταν πολύ καλή σήμερα και θα μπορούσαμε να παλέψουμε για το βάθρο ή την νίκη με τον Jorge

 

Επόμενο άρθρο »

Stoner: Ανησύχησα με τον ρυθμό των Yamaha!

« Προηγούμενο άρθρο

UK: O Lorenzo το κάνει εύκολο

Χορηγοί