• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK Moto2, Αγώνας: Καθάρισε ο Espargaro!
Ωραία μάχη Redding-Marquez για την δεύτερη θέση!
Νέα 17/06/2012 - 15:22

Ο συναρπαστικός αγώνας της Moto2 στο Silverstone, έγινε τελικά στο στεγνό και ήταν ο Bradley Smith ο οποίος ξεκίνησε πολύ δυνατά – αποσπώντας ουκ ολίγα χειροκροτήματα από την εξέδρα – μαζί με τον άλλο Βρετανό που ξεκίνησε δυνατά, τον Redding! Οι δυο τους σκόρπισαν ελπίδες στους Βρετανούς φιλάθλους για κάτι καλό! Ωστόσο, μετά από 2 γύρους οι Espargaro, Iannone και Marquez έκαναν την κίνησή τους στον Smith, ο οποίος έδειχνε να προβληματίζεται μετά το καλό του ξεκίνημα, και πλασαρίστηκαν πίσω από τον πρωτοπόρο Redding!

 

Εν τω μεταξύ, οι ελπίδες του Zarco χάθηκαν νωρίς, καθώς ο οδηγός της JiRMoto2 έπεσε… μετά από 4 μόλις γύρους, ένα γκρουπ εφτά οδηγών άρχιζε να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους και στους προαναφερθέντες προστέθηκαν οι Simone Corsi και Claudio Corti, με τον πρώτο της βαθμολογίας – Tom Luthi– να παλεύει για την 8η θέση!

 

Μετά από 2 γύρους, φάνηκε ότι οι Redding και Espargaro έχτιζαν μια διαφορά μπροστά, με τον Iannone και τον Marquez να εμπλέκονται σε μια συναρπαστική μάχη για την τελευταία θέση του βάθρου. Όμως, μόλις ένα γύρο μετά, ο Espargaro πήρε το προβάδισμα από τον Redding, ο οποίος στην συνέχεια έχασε και την 2η θέση από τον εκπληκτικό Iannone! Έτσι ο Βρετανός έμεινε να συναγωνίζεται με τον Marquez, ο οποίος κυριολεκτικά δεν τον άφηνε να πάρει ανάσα, ενώ σταδιακά κέρδιζε έδαφος και ο δυνατός Corsi!

 

Με την συμπλήρωση 8 γύρων, ο Axel Pons έπεσε και ολοκλήρωσε την απογοητευτική του παρουσία στο Silverstone… εν τω μεταξύ, ο Marquez άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε και πέρασε τον Redding σε μια προσπάθειά του να φτάσει τους μπροστά. Εκείνη την στιγμή, ο Espargaro έχτιζε μια διαφορά που θα αποδεικνύονταν αξεπέραστη από τους διώκτες του!

 

Εφτά γύροι απέμεναν στον αγώνα, όταν ο Marquez πέρασε τον Iannone, ενώ τον ίδιο έκανε και ο Redding! Λίγο αργότερα ο Marquez έδειχνε να κόβει λίγο, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε ο Redding για να σκαρφαλώσει στην 2η θέση, ενώ παράλληλα ο Iannone έχανε έδαφος και σε σχέση με τον Corsi! Αυτό όμως διήρκεσε μόνο για 2 γύρους, καθώς ο Iannone προσπέρασε τον συμπατριώτη του στην μεγάλη ευθεία. Παράλληλα, πλούσιο και ωραίο θέαμα πρόσφεραν οι Redding και Marquez, στην μάχη τους για την δεύτερη θέση! Οι δυο αναβάτες άλλαζαν συνεχώς θέσεις, καθώς κανείς τους δεν έδειχνε διατεθειμένος να συμβιβαστεί με την 3η! Στον τελευταίο γύρο, προς μεγάλη χαρά του πλήθους στις εξέδρες, ο Redding κατάφερε να περάσει τον Ισπανό και να κατακτήσει την 2η θέση!

 

Πάντως, τα περισσότερα φώτα έπεσαν πάνω στην ανεπανάληπτη εμφάνιση του Espargaro, ο οποίος σάρωσε τα πάντα στο Silverstone και φυσικά ήταν αυτός που πέρασε πρώτος την γραμμή τερματισμού, αφήνοντας τις υπόλοιπες θέσεις του βάθρου, στους Redding και Marquez. Τους ακολούθησαν οι Andrea Iannone, Simone Corsi, Claudio Corti, Bradley Smith, Tom Lüthi, Dominique Aegerter και ο ομόσταυλος του Redding, Mika Kallio.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

UK Moto3, Αγώνας: Στην 8η θέση ο Σίσσης!!

« Προηγούμενο άρθρο

UK: Lorenzo – Hayden οι ταχύτεροι στο Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα