• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
UK: Lorenzo – Hayden οι ταχύτεροι στο Ζέσταμα
Ο Crutchlow τα πήγε καλά και μάλλον τρέχει στον Αγώνα
Νέα 17/06/2012 - 12:13

Ο ήλιος έκανε την εμφάνισή του και η θερμοκρασία ασφάλτου ανέβηκε στους 21 βαθμούς, με αυτήν του αέρα στους 15. Ο Cal Crutchlow επίσης έκανε την εμφάνισή του μετά την χθεσινή του πτώση που τον έστειλε στο νοσοκομείο με διάστρεμμα αστραγάλου. Ο Βρετανός τα πήγε καλά στο Ζέσταμα και αμέσως μετά θα τον ξαναεξετάσουν οι γιατροί της πίστας, ώστε να δώσουν το τελικό ΟΚ ώστε να αγωνιστεί μπροστά στους συμπατριώτες του, αν και με μικρές πιθανότητες για κάτι πολύ καλό. 

 

Ο Jorge Lorenzo από την πλευρά του σημείωσε τον πρώτο χρόνο με 2:03.662, που είναι εξαιρετικός χρόνος για Ζέσταμα με το ρεζερβουάρ γεμάτο. Επίσης φοβερό χρόνο στο 2:03.881 “έγραψε” ο Nicky Hayden που έδειξε ότι η Ducati GP12 είναι σε καλό δρόμο, τουλάχιστον στο Silverstone.

O Valentino Rossi με 2:04.696 βελτίωσε μεν το χθεσινό του χρόνο, έμεινε όμως στην 9η θέση και ελπίζει στη βροχή για ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο Casey Stoner έχει τον 3ο χρόνο στο Ζέσταμα και μια πολύ υψηλή τελική με 318.1 χλμ/ώρα που δείχνει ότι πειραματίζεται με διαφορετικό γρανάζωμα για τον αγώνα, όπου οι τελικές μετρούν περισσότερο. Βέβαια ταχύτερος από όλους στην ευθεία είναι για μια ακόμη φορά ο Hector Barbera με την Pramac Ducati και τελική 318.8.

Ο Ben Spies με την Yamaha M1 θέλει να κάνει κάτι πολύ καλό σήμερα και πήρε την 4η θέση στο Ζέσταμα, λιγότερο από 4 δέκατα μακρυά από την κορυφή.

Ο Alvaro Bautista που θα ξεκινήσει το μεσημέρι από την pole position σημείωσε τον 6ο χρόνο, πίσω από τον Andrea Dovizioso με τον οποίο αναμένεται να δώσουν καλή μάχη. O Dani Pedrosa μπορεί να είναι μόλις στην 11η θέση, αλλά πολλές φορές στο Ζέσταμα δοκιμάζει οριακά πράγματα και δεν δίνει σημασία στους χρόνους.

Στις CRT o Aleix Espargaro είναι 1ος με πολύ καλό χρόνο στο 2:06.195.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές, στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

UK Moto2, Αγώνας: Καθάρισε ο Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

O Valentino στην Yamaha, μετά από 20 μήνες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα