• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H βροχή σταμάτησε τον Dovizioso!
Έβαλε τέλος στις προσδοκίες του για κάτι καλό!
Νέα 16/06/2012 - 23:29

Ο Ιταλός της Yamaha Tech 3, ήταν έτοιμος να κάνει έναν γρήγορο γύρο με τα μαλακά ελαστικά της Bridgestone, όταν η σύντομη μα δυνατή βροχή άρχισε να πέφτει στο Silverstone. Έτσι, ο Dovi δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του στις κατατακτήριες, ωστόσο παραμένει αισιόδοξος ότι θα τα πάει καλά αύριο στον αγώνα, αν και όπως παραδέχτηκε, δεν νιώθει 100% άνετα στην μοτοσυκλέτα σ’ αυτές τις συνθήκες…

 

Andrea Dovizioso: «Θα ήμουν πιο ψηλά στο grid αν δεν είχαμε την βροχή στα τελευταία λεπτά! Δεν θα είναι εύκολο να ξεκινήσουμε από την 8η θέση, διότι η πρώτη στροφή είναι πολύ κοντά και πρέπει να είναι κανείς κοντά στους μπροστινούς για να αποφύγει οποιαδήποτε άτυχη εξέλιξη και για να είναι ανταγωνιστικός από την αρχή. Δεν τα πήγαμε καλά και φταίω κι εγώ ως ένα σημείο. Ο άνεμος ήταν πολύ δυνατός και είναι δύσκολο να οδηγήσεις στο όριο σε τέτοιες συνθήκες. Δεν ένιωθα άνετα και έτσι δεν ήμουν χαλαρός αλλά σφιγμένος πάνω στην μοτοσυκλέτα… είμαι όμως αισιόδοξος ότι οι χρόνοι που έκανα πριν την βροχή, θα είναι ανταγωνιστικοί για τον αγώνα. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τον καιρό αύριο, αλλά έχω καλή παράδοση εδώ και αυτό ελπίζω να συνεχιστεί! Εύχομαι επίσης ότι ο Cal θα είναι σε θέση τελικά να ξεκινήσει, διότι είναι ένας σημαντικός αγώνας γι’ αυτόν και όλοι στην Tech 3 ελπίζουμε ο τραυματισμός του να μην τον εμποδίσει από το να αγωνιστεί!»

 

Να υπογραμμίσουμε ότι εάν τελικά ο Cal Crutchlow αγωνιστεί αύριο – η οριστική απόφαση θα παρθεί την τελευταία στιγμή – θα του επιτραπεί να ξεκινήσει από το τέλος της γραμμής εκκίνησης, μιας και είχε τον 8ο καλύτερο χρόνο χτες.

 

Επόμενο άρθρο »

O Rossi έπεσε στην στροφή “Vale”

« Προηγούμενο άρθρο

Χάρμα οφθαλμών ο Bautista!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα