• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χάρμα οφθαλμών ο Bautista!!
H pole αφιερωμένη στον Marco!!
Νέα 16/06/2012 - 22:55

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την τελευταία pole του Marco Simoncelli κι έτσι το σημερινό επίτευγμα του Alvaro, αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα του Gresini! Μετά τον φοβερό ρυθμό του Bautista στις κατατακτήριες, η αυτοπεποίθηση στην ομάδα είναι στα ύψη!

 

Alvaro Bautista: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος για εμένα και για την ομάδα μου. Αυτή η pole δεν είναι μια σύμπτωση αλλά ο καρπός σκληρής δουλειάς όλης της ομάδας και των παιδιών που δίνουν το 100% και παραπάνω κάθε φορά! Οι συνθήκες σήμερα ήταν παράξενες και δύσκολες, αλλά καταφέραμε να βρούμε ένα καλό στήσιμο και ήμουν μπροστά στο μεγαλύτερο διάστημα. Τα τελευταία λεπτά άρχιζε να βρέχει και κανείς δεν βελτίωσε τον χρόνο του, ωστόσο είχα στην διάθεσή μου καινούργια ελαστικά για να χρησιμοποιήσω… μπορούσα να πάω ακόμα πιο γρήγορα, αλλά έκανα μερικά λαθάκια… Αύριο ξεκινάω από την pole και ελπίζω – βάση του καλού ρυθμού μου εδώ – να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα!»

 

Fausto Gresini: «Αυτή η pole ήρθε απρόσμενα αλλά είναι υπέροχη και συναρπαστική!! Βέβαια, είναι μόνο κατατακτήριες και ο αγώνας είναι αύριο αλλά για εμάς είναι πηγή ικανοποίησης και επιβεβαίωσης ότι δουλεύουμε σκληρά με τον Alvaro. Είμαι χαρούμενος για την Honda, την San Carlo και τα παιδιά της ομάδας, για τον Alvaro – ο οποίος κέρδισε την πρώτη του pole στο MotoGP – και για όλους όσοι μας υποστηρίζουν και πιστεύουν σε εμάς. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ο Marco πήρε την pole στην Καταλονία και θέλω να αφιερώσω το σημερινό σ’ αυτόν, διότι είναι ωραίο να μπορείς να χαμογελάς και πάλι, μετά από τόσες λυπηρές ημέρες…»

 

Επόμενο άρθρο »

H βροχή σταμάτησε τον Dovizioso!

« Προηγούμενο άρθρο

Σίγουρος για την νίκη αύριο ο Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα